Cristiano Ronaldo ukázal celú svoju početnú rodinku: Takto si užíval s deťmi a sexi partnerkou na jachte
30 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Cristiano Ronaldo (35) s Georginou Rodriguezovou (26) a ich štyrmi deťmi trávia dovolenku na jachte v talianskom Portofine. Argentínska kráska na svojom instagramovom profile zdieľa momenty z ich rodinného výletu, píše portál Super.


Cristiano využíva svoj taliansky angažmán v klube Juventus Turín a v krajine si dopraje dovolenku aj so všetkými štyrmi deťmi. Cristiana Juniora (10) a dvojčatá Matea a Evu má futbalista vďaka náhradným matkám. Dvojčatá sa narodili už v čase, keď randil s Georginou, s ktorou sa im o rok neskôr narodila dcéra Alana (2).



Šťastná početná rodinka spolu trávi čas na mori a podľa snímok, ktoré Georgina zverejnila na svojom Instagrame, to vyzerá, že ich vzájomná láska iba kvitne. Nie je to tak dávno, čo zdieľala snímku s prsteňom a rozpútala tak debaty o možnom zasnúbení. To dodnes nepotvrdila, ale radostnými zábermi zahŕňa svojich fanúšikov neustále.



Spoločnú rodinnú fotku zverejnil na svojom profile aj Cristiano, na čo svet reagoval takmer 8 miliónmi lajkami. Vzhľadom k tomu, že slávneho futbalistu sleduje 232 miliónov ľudí, nie je sa čomu diviť.