Policajti zatkli majiteľov telocvične v New Jersey, ktorí sa vzpierali rozkazu guvernéra, že ju majú zatvoriť (VIDEO)
28 | 07 | 2020 I Marek Molnár

Dvaja majitelia telocvične v New Jersey v pondelok zažili ranné prekvapenie, keď ich polícia zatkla za to, že ju udržiavajú otvorenú aj napriek tomu, že je to v rozpore s nariadením guvernéra Phila Murphyho, informuje portál RT.


Atilis Gym v Bellmawr, New Jersey, bol bodom kontroverzie v ťažkom období medzi občianskou slobodou a verejnou bezpečnosťou, pretože majitelia Ian Smith a Frank Trumbetti v máji znovu otvorili svoju telocvičňu, pričom uviedli, že prinútenie na jej odstavenie porušuje ich ústavné práva. Každý z nich čelí obvineniu zo štvrtého stupňa pohŕdania súdom, prekážky a porušenie zákona o kontrole katastrof.

Odvtedy boli obaja muži prepustení. Avšak obaja odmietli opustiť telocvičňu dobrovoľne, keď pre nich pondelok ráno prišla polícia, a následne na to boli obvinení, uviedla prokuratúra okresu Camden.

Telocvičňa Atilis zverejnila videonahrávku o zatknutí a vydala vzdorné vyhlásenie na Facebooku: „Vitajte v Amerike 2020, kde je kŕmenie vašej rodiny a postavenie za vaše ústavné práva nezákonné.“

%2CO-R

Keď ministerstvo zdravotníctva vydalo príkaz na odstavenie telocvične, spoločnosť Atilis presunula vybavenie na parkovisko a usporiadala vonkajšie cvičenia. Cvičenie sa 4. júla presunulo dovnútra, ale sudca v piatok rozhodol, že Smith a Trumbetti pohŕdajú súdom, tak udelil povolenie na uzamknutie telocvične.

Pentagon zverejní utajované informácie o UFO
Už viac ako desať rokov program nachádzajúci sa v úrade námornej spravodajskej služby, rozoberá tajné udalostiach na tajných briefingoch. Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | Mário Martinka


Majitelia sa rozhodli zabarikádovať dvere telocvične a zostať vo vnútri, aby sa zabránilo jej zatvoreniu. Autorka BJ Dowlenová povedala, že bola v telocvični cez noc, pričom pracovala na knihe s majiteľmi a bola svedkom „roja“ policajtov a dôstojníkov, ktorí „prerazili dvere“ začiatkom pondelka, aby zatkli Smitha a Trumbettiho.



Americký generálny prokurátor tvrdí, že anarchisti transformovali „legitímne protesty“ na chaos a deštrukciu
Americký generálny prokurátor Bill Barr vyhlásil, že „násilní anarchisti“ transformovali pokojné protesty proti polícii na brutálne nepokoje a označil prebiehajúce demonštrácie v Portlande ako priamy „útok“ na samotnú vládu, informuje portál... Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | Marek Molnár