Matovičovo vyjadrenie nesie prvky stihomamu, tvrdí Pellegrini
28 | 07 | 2020 I TASR

Odchod Kyselicu označil Pellegrini za dobrú správu pre Slovensko.


Premiér Igor Matovič (OĽANO) by mal prestať s vyjadreniami, ktoré sú hlboko pod úroveň predsedu vlády SR. V reakcii na jeho tvrdenie o zneužití Lukáša Kyselicu na rozklad OĽANO to uviedol expremiér Peter Pellegrini pôsobiaci vo vznikajúcej strane Hlas.

Dodal, že
AKTUÁLNE: Lukáš Kyselica sa rozhodol odísť z postu štátneho tajomníka (aktualizácia)
Matovič tvrdí, že podľa jeho informácií ho ľudia blízki Petrovi Pellegrinimu vo vedení Vojenského spravodajstva chceli zneužiť pred voľbami na rozvrat hnutia OĽANO zvnútra. Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | Peter Haluza
Kyselicu z funkcie štátneho tajomníka Ministerstva vnútra (MV) SR je dobrou správou pre Slovensko a premiérovo vyjadrenie nesie prvky stihomamu. Stanovisko TASR poskytla hovorkyňa vznikajúcej strany Patrícia Medveď Macíková.

"Už sme si zvykli na to, že Igor Matovič používa lož ako pracovnú metódu, no jeho vyjadrenie o pokuse rozložiť hnutie OĽANO prostredníctvom pána Kyselicu už nesie prvky stihomamu. Pán Kyselica teda kandidoval za OĽANO a zároveň mal úlohu rozkladať toto hnutie ako tajný agent? A svojim kolegom to podľa medializovaných informácií oznámil až po voľbách a voličom vôbec? Pán Matovič by mal prestať pozerať lacné filmové trháky a mal by prestať aj s vyjadreniami, ktoré sú hlboko pod úroveň predsedu vlády," uviedol.

Sestra Matovičovho oponenta potvrdila, že premiérovu diplomovku prepisovala
Univerzite Komenského v Bratislave sa už podarilo zistiť meno oponenta, ktorý pred 22 rokmi hodnotil diplomovú prácu Igora Matoviča (OĽaNO). Je ním Michal Tučný, v súčasnosti jeden z konateľom firmy PwC Slovensko. Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | Jaroslav Fabok


Odchod Kyselicu označil Pellegrini za dobrú správu pre Slovensko. Agenti tajnej služby majú podľa neho plniť svoje tajné poslanie a politici majú otvorene slúžiť ľuďom. Zdôraznil, že oboje sa nedá.

Kyselica odchádza z postu štátneho tajomníka MV SR po zverejnení informácií o jeho pôsobení vo Vojenskom spravodajstve (VS) v čase kandidatúry do parlamentu za OĽANO. Upozornil na to Denník N s tým, že o tom nemali vedieť ani členovia hnutia.

V tajnej službe Ministerstva obrany SR mal pôsobiť od októbra 2019 do 19. marca 2020. Informácie zverejnili v pondelok (27. 7.). Matovič tvrdí, že ľudia blízki Pellegrinimu vo vedení VS ho chceli pred voľbami zneužiť na rozvrat hnutia OĽANO zvnútra.

Britská amabasáda v Moskve dostala protestnú nótu týkajúcu sa zástavy LGBTI
Britské veľvyslanectvo v Moskve dostalo protestnú nótu od ruského ministerstva zahraničných vecí v súvislosti so zástavou hnutia LGBTI, ktorú daná ambasáda verejne vyvesila koncom júna. Informovala o tom v utorok tlačová agentúra... Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | Imrich Kovačič / TASR