Po útoku na Nákovnej ulici sú celkovo štyria zranení vrátane tínedžera (aktualizácia)
27 | 07 | 2020 I TASR

Útok na bratislavskej Nákovnej ulici si vyžiadal celkovo štyroch zranených vrátane tínedžera. TASR to potvrdila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.


"Utrpeli početné bodné poranenia. Po ošetrení boli prevezení do bratislavských nemocníc a počas transportu sa nikto zo zranených nenachádzal v život ohrozujúcom stave," povedala Krčová.

Univerzitná nemocnica Bratislava prijala skoro ráno troch ľudí s vážnymi poraneniami, ktoré boli spôsobené niekoľkými bodnutiami. Všetkých operovali, nateraz sú mimo ohrozenia života, priblížila hovorkyňa UNB Eva Kliská. TASR požiadala o stanovisko aj Národný ústav detských chorôb.

Bratislavskí kriminalisti vyšetrujú okolnosti prípadu na Nákovnej ulici v Bratislave. Muža podozrivého z útoku zadržali.

Aktualizované 27.7. o 12.15. hod.:

Policajný vyšetrovateľ vedie v prípade útoku na Nákovnej ulici v Bratislave trestné stíhanie pre zločin vraždy v štádiu pokusu.

V pondelok krátko po 01.00 h boli záchranné zložky vyslané na Nákovnú ulicu v mestskej časti Bratislava – Podunajské Biskupice, kde sa mali nachádzať tri ťažko zranené osoby s mnohopočetnými bodno-reznými ranami," uviedli bratislavskí policajti na sociálnej sieti.

Prípad si na mieste prevzala výjazdová skupina Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Minister Krajčí chce sťažiť prístup k potratom ženám po štyridsiatke
Interrupciu po štyridsiatke ročne absolvujú stovky žien. Kým doteraz to bolo bezplatne, minister zdravotníctva Marek Krajčí to chce zmeniť. Čítať ďalej
27 | 07 | 2020 | Peter Haluza