Maroš Kramár: Najskôr sexuálny škandál a teraz operácia!
21 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Maroš Kramár zažil v poslednej dobe jeden poriadny škandál, nakoniec však z neho vyviazol s čistým štítom, a tak mohol riešiť svoje nepríjemné zdravotné záležitosti. S čím musel známy herec na operáciu?


Ako píše portál Stars24, Maroš Kramár nebude na posledné týždne spomínať zrovna v dobrom. Kvôli nemu vypukla kauza, v ktorej bol obvinený zo sexuálneho obťažovania po tom, ako sa zverejnili zábery z relácie Inkognito, kde maskérke opakovane siahal na zadok.

Napriek veľkej medializácii incidentu vyviazol Kramár bez trestu a na televíznych obrazovkách sa bude objavovať aj naďalej. Do toho však podľa dostupných informácií riešil aj zdravotné ťažkosti!



Z indícií na jeho instagramovom profile vyplýva, že pravdepodobne absolvoval operáciu zraku. A nebol sám. „Vďaka pánovi doktorovi Piovarčimu, ocino a ja vidíme svet oveľa krajšie a ostrejšie. Ďakujem,“ uviedol na sociálnej sieti.

Aj Kramárov otec Ján je slávny herec. V septembri oslávi už 92. narodeniny. Herectvo vyštudoval v Bratislave, objavil sa v mnoho filmoch a seriáloch, kde ho režiséri obsadzovali predovšetkým do rolí ľudových postáv.

Nové informácie o smrti manželky Otta Weitera: Smrť po tragickom páde v kúpeľni!
Spevák Otto Weiter (65) prežíva jedno z najhorších životných období. Stále sa nemôže spamätať zo smrti svojej manželky Andrey († 47), ktorá odišla v spánku za záhadných okolností. Podľa informácií portálu Blesk je však príčinou tragédie nešťastný... Čítať ďalej
20 | 07 | 2020 | Timotej Dudka