Polícia obvinila muža, ktorý útočil nožom v Žiari nad Hronom
17 | 07 | 2020 I TASR

Zo zločinu ublíženia na zdraví spáchaného v štádiu pokusu a prečinu výtržníctva obvinila polícia 47-ročného muža zo Žiaru nad Hronom, ktorý nožom s deväťcentimetrovou čepeľou pichol do brucha 32-ročného muža.


Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici na sociálnej sieti informovalo, že incident sa stal v stredu (15. 7.) večer na Námestí Matice slovenskej v Žiari nad Hronom. Útočník spôsobil mužovi bodné poranenie brušnej dutiny, pričom útok viedol do oblasti tela so životne dôležitými orgánmi, s potrebou okamžitého operačného zákroku.

"Obvinený bol po útoku zadržaný policajnou hliadkou. Následne ho prevzal vyšetrovateľ, ktorý ho po vykonaní procesných úkonov umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na jeho vzatie do väzby," uvádza polícia s tým, že za skutok spáchaný takýmto závažným spôsobom, hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

Trináste dôchodky napokon budú. Koľko peňazí penzisti dostanú?
Minister práce a sociálnych vecí Milan Krajniak (Sme rodina) už ohlásil, že dôchodcovia sa tento môžu tešiť na 13. dôchodok. Jeho výška ale nebude pre každého poberateľa dôchodku rovnaká. Čítať ďalej
17 | 07 | 2020 | Jaroslav fabok