Jaromír Jágr s kariérou rozhodne nekončí: Zápas ako tento ešte nikdy nezažil! (VIDEO)
17 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Od konca poslednej sezóny riešili hokejoví fanúšikovia hádanku, či bude Jaromír Jágr ešte pokračovať na ľade. Legendárny hokejista konečne poskytol jasnú odpoveď, píše portál Stars24.


V posledných týždňoch sa preberal predovšetkým osobný život Jaromíra Jágra, hokejových fanúšikov ale zaujímala aj otázka pokračovania jeho hokejovej kariéry. S tým to bolo neisté od chvíle, čo Kladno minuloročnú sezónu uzavrelo zostupom z najvyššej súťaže.

Teraz sa zdá byť jasné, že bude pokračovať aj v prvej lige. V novom videu totiž láka fanúšikov na zápas pod holým nebom, ktorý by sa v rámci akcie Winter Classic mal odohrať v Špindlerovom Mlyne.



„Odohral som tisícky zápasov. Na rybníku, aj v tých najmodernejších arénach po celom svete. Na obrích štadiónoch aj prvoligových zimákoch. Ale tu, tu budem hrať prvýkrát,“ vraví na záberoch legendárny český hokejista.

„Taký zápas, aký budem hrať v decembri, taký som ešte nikdy nehral. Už teraz viem, že to bude veľké a úplne jedinečné! Máte sa na čo tešiť a nebojte, budúci týždeň už vám k tomu poviem viac!“ Dodal Jágr.

Tri generácie pred kamerou! Martin Dejdar si zahrá so synom a po 30 rokoch aj so svojím otcom
Dedko, otec a syn na jednom pľaci, to sa len tak niekomu nepošťastí! Hereckému klanu Dejdarovcov však áno, informuje spravodajský portál Super. Čítať ďalej
16 | 07 | 2020 | Timotej Dudka