150 rokov starý dopis z ktorého až mrazí! Obsahuje predpoveď oboch svetových vojen a aj tej tretej
12 | 07 | 2020 I Imrich Kovačič / TASR

Z tohto listu až zamrazí! Pred takmer 150 rokmi ho napísal americký právnik, spisovateľ a generál Albert Pike († 81). Predpovedal v ňom prvú i druhú svetovú vojnu, a spomína tam aj tú tretiu. K tej sa začne schyľovať v 20. storočí a bude s islamistami!


Český bulvárny plátok priniesol článok o 150 rokov starom dopise s neuveriteľným proroctvom. List je datovaný 15. augusta 1871 a ako adresát je uvedený taliansky politik Giuseppe Mazzini. Odosielateľom bol už vyššie spomínaný Pike. Oboch mužov spájalo okrem iného aj to, že patrili do spoločenstva Slobodomurárov. V 19. storočí mal vraj Pike víziu, v ktorej mu akýsi "duchovný sprievodca" vydal tajomstvo o budúcnosti a udalostiach, ktoré ľudstvo čakajú.

Na popud tohto videnia potom vraj Pike napísal o troch vojnách, ktoré sú potrebné na to, aby bol vo svete nastolený nový a jednotný poriadok. Plán spočíval v tom, že sa zorganizuje komunizmus, nacizmus a ďalšie hnutia, ktoré potom podnietia konflikty, vyúsťujúce do svetovej vojny.

List bol na krátku dobu vystavený aj v Britskej múzejnej knižnici v Londýne, potom sa ale po ňom zľahla zem. A aj keď je celý tento príbeh podľa niektorých poriadne pritiahnutý za vlasy, Pikeovi sa nedá uprieť jediné - presnosť, s akou sa do udalostí skutočne trafil.

Bezstarostná židovská skupina, ktorá spája Trumpa a Putina
Miesto, kde sa Trumpov realitný svet stretáva s najvyšším náboženským spojencom Kremľa. Čítať ďalej
15 | 06 | 2020 | Mário Martinka

Čo všetko Pike predpovedal?

O 1. svetovej vojne a zvrhnutí cárov:
"Prvá svetová vojna musí byť vyvolaná, aby mohli ilumináti odňať moc ruskému cárovi a z tejto krajiny sa potom utvorí pevnosť ateistického komunizmu. K podnieteniu tejto vojny budú použité nezrovnalosti medzi britskou a nemeckou ríšou. Na konci tejto vojny potom bude víťaziť komunizmus, ktorý poslúži k zničeniu ďalších vlád a oslabí náboženstvo."

O 2. svetovej vojne a nacizme:
"Druhá svetová vojna využije rozdielov medzi fašistami a politickými sionistami. Táto vojna musí byť vyvolaná, aby bol zničený nacizmus a aby bol politický sionizmus dostatočne silný na vytvorenie zvrchovaného štátu Izraela v Palestíne. Počas druhej svetovej vojny sa musí stať medzinárodný komunizmus natoľko silný, aby dokázal vyvážiť kresťanstvo, ktoré bude následne obmedzované a držané pod kontrolou až dovtedy, než bude opäť potrebé pre záverečnú sociálnu katastrofu."

O 3. svetovej vojne:
"Tretia svetová vojna musí byť vyvolaná využitím rozdielov spôsobených agentmi iluminátov medzi politickými sionistami a vodcami islamského sveta. Vojnu bude potrebné viesť tak, aby sa islam (moslimský arabský svet) a politický sionizmus navzájom zničili. Medzitým budú ostatné národy, opäť rozdelené v tejto téme, donútené bojovať až do bodu úplného fyzického, morálneho, duchovného a ekonomického vyčerpania ... "

O neonacistoch a satanistoch v americkej armáde (Leonid Savin)
Komentár Leonida Savina (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
12 | 07 | 2020 | Iveta Machová