Elvis Presley sa musí z neba smiať: Z podoby jeho vnuka sa vám podlomia kolená!
11 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Fotografia dospelého syna Lisy Marie Presley (52), ktorý je až neuveriteľne podobný svojmu dedkovi Elvisovi Presleymu (†42), doslova zbúrala celý internet, píše portál Šíp.





Lisa Marie Presley svoju rodinu moc neukazuje, ale keď nedávno zdieľala rodinnú fotografiu na Twitteri, išlo skutočne o vzácnu udalosť. Bola na nej totiž aj so svojimi štyrmi deťmi - dcérou Riley Keoughovou, synom Benjaminom Keoughom, a dvojčatami Harperom a Finley Lockwoodovcami.

„Mama levica s levíčatami,“ napísala k čiernobielej snímke, na ktorej stojí v objatí s milovanými potomkami pri príležitosti 30. narodenín dcéry Riley.



Jeden konkrétny člen rodiny ale upútal oveľa väčšiu pozornosť než oslávenkyňa. Elvisov vnuk Benjamin!

Fanúšikovia si proste nedokázali nevšimnúť Benjamínovu nápadnú podobu s ikonickým dedkom Elvisom Presleym, slávnym „kráľom rock'n'rollu“.

„Váš syn je dvojčaťom vášho otca! Ste nádherná rodina!“ okomentoval snímku jeden z užívateľov, zatiaľ čo iný dodal: „Je neuveriteľné, že má váš syn toľko spoločných rysov s vaším oteckom, rovnako ako vy.“

Queen sa dočká obrovskej pocty! Zatiaľ sa to podarilo len Beatles a Pink Floyd
Britská pošta vydá sériu 13 známok zachytávajúce obaly najpopulárnejších albumov a fotografie rockovej kapely Queen, ktorá oslavuje 50. výročie vzniku. Je to obrovská česť, uviedol bubeník skupiny Roger Taylor. Čítať ďalej
25 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Lisa Marie Presley mala z milých odkazov iste radosť, zrovna totiž prežíva šťastnejšie obdobie svojho života. Začiatkom tohto roka sa rozhodla prehovoriť o svojej závislosti na opioidoch a liekoch proti bolesti. Svoje vyliečenie pripisuje deťom, ktoré boli jej „dôvodom uzdraviť sa“. Vďaka svojim skúsenostiam so závislosťou napísala Marie predslov ku knihe Harryho Nelsona Spojené štáty opioidov: Predpis na oslobodenie národa v bolestiach.

Od opioidov sa stala závislou po tom, ako jej ich predpísal lekár po narodení dvojčiat Harpera a Finley v roku 2008.

„Som vďačná za to, že som dnes nažive a že mám štyri krásne deti, ktoré dali zmysel a účel môjmu životu v jeho najtemnejšom období,“ napísala.

Hviezda zo seriálu "Glee" Naya Riverová sa pravdepodobne utopila. Telo však stále nenašli
Predpokladá sa, že bývalá hviezda seriálu „Glee“ Naya Riverová sa utopila počas plavby na jazere pri Los Angeles, uviedli vo štvrtok úrady, a to aj napriek tomu, že takmer 24 hodín po tom, čo bola naposledy videná, sa nenašlo žiadne telo, informuje... Čítať ďalej
10 | 07 | 2020 | Marek Molnár