SuperStar Barbora Piešová dala dole strojček: „Mám zuby ako lopaty!“
10 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Víťazka posledného ročníka speváckej súťaže SuperStar Barbora Piešová oslávila okrúhle dvadsiate narodeniny okrem iného aj zložením strojčeka. Po dvoch rokoch tak videla svoje zuby v celej kráse. Ale prvý pohľad bol takmer desivý, píše portál Blesk.


Už je to viac ako mesiac, od kedy Česi a Slováci rozhodli svojimi SMS hlasmi o víťazke najnovšej série súťaže SuperStar. Tou sa stala v tom čase ešte devätnásťročná Barbora Piešová, ktorá sa do povedomia divákov nedostala iba svojím silným hlasom, ale aj drsnou image, ktorá má od vzhľadu krehkého dievčatka na míle ďaleko.

Dá sa povedať, že poznávacím znamením sympatickej Barbory, ktorá bezprostredne po oznámení výhry vyhlásila, že si sa za 75 000 eur, ktoré vyhrala, zaplatí nové tlmiče, bola šiltovka a tiež strojček na zuby. Tie sú už ale teraz minulosťou!

Pravda o finále SuperStar: Víťazka Piešová spievala v bolestiach a mala ústa plná krvi!
Tohtoročná víťazka SuperStar Barbora Piešová (19) vyvolala po svojom finálovom výstupe rozporuplné reakcie. Pre niekoho boli jej slzy v očiach divadielko, ktorým lákala divákov k zaslaniu hlasu, Barbora však svoje netradičné správanie odôvodnila... Čítať ďalej
25 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


„Neplánovala som ich mať do konca života. Jednoducho som ich mala dva roky a potom išli dole. Nebolo to moc pohodlné, ale človek sa s tým naučí žiť,“ vyjadrila sa ku koncu svojej „strojčekovej éry“ Barbora. Následne ale priznala, že si na túto pomôckou za tú dobu zvykla.

„Chýba mi to na mojom vzhľade, pretože som si to obľúbila. So strojčekom som vyzerala určite lepšie, sympatickejšie. Teraz mám strašne veľké zuby, také lopaty! Ale zvykla som si a späť si ich dávať určite nebudem,“ dodala s tým, že teraz už aj tak zostane zapamätateľná hlavne vďaka šiltovkám, ktorých však vraj zatiaľ vlastnú skromných šesť kusov.

Simona Krainová to schytala za nového maznáčika: „Nechutné“, búria sa fanúšikovia! (VIDEO)
Od chvíle, kedy si Simona Krainová (47) zaobstarala fenku Angelu, sa z nej stala zapálená psíčkarka. Modelka je dokonca roztomilosťou svoje čivavy tak nadšená, že sa často necháva uniesť ku vzájomným bozkom, avšak také prejavy lásky sa nestretli so... Čítať ďalej
08 | 07 | 2020 | Timotej Dudka