Priznanie Moniky Bagárovej: Robila som frajerku, ale všetko je v skutočnosti inak
03 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka Monika Bagárová (25) je už mesiac mamičkou dcérky Rumi. Prvýkrát sa podrobne rozpísala o tom, čo prežíva a priznala, že si materstvo maľovala naružovo, ale opak je pravdou, píše portál Blesk.


Jej príspevky na sociálnej sieti boli skôr o fotkách a pár slovách, ale v stredu urobila Monika Bagárová výnimku a svoju novú rolu opísala vo vyčerpávajúcej osobnej spovedi.

„Som mama. Ruminka krásne rastie, veľa papá, rada sa rozpráva a mazlinkuje sa, občas zaspáva u muziky a ako inak, než na rukách. Hlavne že som robila frajerku, že moje bábätko bude pekne spinkať v postieľke. No to určite,“ priznáva speváčka, ktorá s partnerom Makhmudom Muradovom (30) dala dcére meno po jeho matke.



„Nevadí, milujeme ju najviac na svete, čo by sme pre ňu neurobili. Má ešte len mesiac a je neuveriteľné, ako všetko vníma a učí sa. Je to obrovská zmena života, krásna zmena života, ale občas je to proste mega náročné a ja som vďačná za svoju rodinu, lásku a priateľov, ktorí nám pomáhajú a sú stále na blízku,“ netají sa pôvabná brunetka.

„Obdivujem všetky mamičky a hlavne tie, ktoré to zvládajú bez akejkoľvek pomoci alebo majú bábätká rovno dve a viac. Tak ja len, že aj my sme na začiatku, aj my máme noci, kedy nespíme a plačeme a aj ja mám kruhy pod očami a som unavená. Tak všetkým mamičkám a budúcim mamičkám veľa síl, trpezlivosti a zdravíčka, to je to najdôležitejšie . Sme v tom spolu,“ zakončila svoj príspevok pôsobivými slovami.

Hana Gregorová sa zbavuje vily po zosnulom manželovi Brzobohatom!
Za takmer 830 tisíc eur predáva vilu v Říčanoch pri Prahe. Roky v nej žila s manželom Radkom Brzobohatým († 79) a práve v tejto vile legendárnemu hercovi pred ôsmimi rokmi praskla výduť brušnej aorty a následne zomrel. Sú to mrazivé spomienky,... Čítať ďalej
03 | 07 | 2020 | Timotej Dudka