Hana Gregorová sa zbavuje vily po zosnulom manželovi Brzobohatom!
03 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Za takmer 830 tisíc eur predáva vilu v Říčanoch pri Prahe. Roky v nej žila s manželom Radkom Brzobohatým († 79) a práve v tejto vile legendárnemu hercovi pred ôsmimi rokmi praskla výduť brušnej aorty a následne zomrel. Sú to mrazivé spomienky, ktoré vdovu Hanu Gregorovú (67) vedú k predaju?


Podľa jej súčasného partnera Ondreja Koptíka (35) chce herečka predajom vily ukončiť jednu životnú etapu, píše portál Aha! Alebo si chce skôr uľaviť, lebo byť majiteľkou štyroch domov je veľké bremeno? Navyše sama Gregorová býva v štátnom byte v Prahe 2.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/06/19/hana-gregorova-nezabudne-na-vetu-radka-brzobohateho-%e2%80%a0-79-dychberuce-slova-o-jeho-smrti/

„Keď pán Brzobohatý zomrel, jeho manželka nechala za Prahou postaviť ešte tri domčeky. Jeden pre seba a tie ďalšie dva pre syna Ondřeja a dcéru Rolu. Deti ale jej darček odmietli, a tak má teraz na krku niekoľko domov,“ prezradil denníku Aha! sused Gregorovej z Říčan.

Herečka pred tromi rokmi predala Divadlo Radka Brzobohatého na lukratívnej Opletalovej ulici v centre Prahy. Postupne sa zbavuje všetkého, čo jej manžel tak miloval. Napríklad divadlu venoval 13 rokov života a vo vile v Říčanoch vychovával syna Ondreja (37) od bábätka. Na vile lipol rovnako ako na divadle.

Herečka Eva Holubová (61) šokuje: Údajne si mala "naraziť" mladšieho kolegu
Šušká sa, že obľúbenú českú herečku Evu Holubovú (61) opustil jej dlhoročný manžel Miroslav Zdeněk. Šokujúce je však práve to, že by Holubová podľa dostupných informácií mala randiť s mladším kolegom zo seriálu Slunečná, informuje portál... Čítať ďalej
02 | 07 | 2020 | Timotej Dudka