Je to už niekoľko rokov od rozvodu Angeliny a Brada. Vidí to herečka stále ako správne rozhodnutie?
22 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Angelina Jolie a Brad Pitt sa rozlúčili v roku 2016. Angie však o tejto fáze svojho života veľmi nezvykne hovoriť. V nedávnom rozhovore sa ale rozhodla poukázať na svoju rodinnú situáciu. Hviezda odhalila, že jej deti o sebe neustále čítajú klamstvá, píše portál Vipshow.


Angelina Jolie a Brad Pitt boli pred niekoľkými rokmi milovaným hollywoodskym párom. Zdalo sa, že herci tvoria dokonalý vzťah. Spoločne vychovali šesť detí. Tri biologické a tri adoptované.

Bublina praskla v roku 2016, kedy vyšlo najavo, že Pitt má problémy s alkoholom a môže byť voči deťom agresívny. Jolie požiadala o rozvod. Bolo to nepochybne šokujúce rozhodnutie nielen z pohľadu jej fanúšikov.

Angelina Jolie má čudnú úchylku!
Angelinu Jolie fascinuje krv. Na svadbe s prvým manželom Jonnym Lee Millerom mala jeho kožené nohavice a biele tričko, na ktorého chrbáte napísala ženíchove meno vlastnou krvou, píše portál Stars24. Čítať ďalej
20 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Hviezda sa vyhýba konverzáciám o svojom osobnom živote vôbec. V rozhovoroch sa vyskytuje iba téma ich detí. Počas rozhovoru s časopisom Vogue však urobila výnimku. Tentoraz bola veľmi úprimná ohľadom rozvodu s Bradom:

„Rozlúčila som sa s ním pre blaho svojej rodiny. Bolo to správne rozhodnutie. Stále sa sústredím na jej uzdravenie. Niektorí využívajú môjho mlčania a deti vidia v médiách klamstvá o sebe, ale pripomínam im, že poznajú svoju vlastnú pravdu a svoje vlastné myšlienky. V skutočnosti je to šesť veľmi statočných a veľmi silných mladých ľudí,“ prezradila Angelina v rozhovore pre časopis Vogue.

David Schwimmer alias Ross z Priateľov: Radikálny krok jeho 9-ročnej dcéry!
Hviezda Priateľov David Schwimmer (53) očividne vedie svoju dcéru k tomu, aby mala vlastný názor. Prekvapivo sa totiž už v deviatich rokoch rozhodla pre radikálnu zmenu, píše portál Stars24. Čítať ďalej
21 | 06 | 2020 | Timotej Dudka