Zdravotnícky úrad v New Yorku prichádza so zvrátenými tipmi na bezpečnejší sex
11 | 06 | 2020 I Marek Molnár

Zdravotnícky úrad v New Yorku vydal nové "veľmi potrebné" tipy týkajúce sa bezpečnejších sexuálnych návykov pri pandémii Covid-19. Dokonca nabáda partnerov, aby pri pohlavnom styku nosili masky, čím si získali od užívateľov internetu poriadny výsmech, informuje portál RT.


Nové tipy boli zverejnené tento týždeň v stredu, pričom okamžite upútali pozornosť internetu. Úradný dokument stanovuje „stratégiu zníženia škôd“ pre tých, ktorí hľadajú spoločnosť uprostred pandémie Covid-19, pričom uvádza tiež niekoľko zaujímavých návrhov.

„Je to trochu výstredné,“ uvádza sa v dokumente, ktorý žiada obyvateľov, aby „boli kreatívni so sexuálnymi polohami a využili fyzické prekážky, ako sú steny, ktoré umožňujú sexuálny kontakt a zároveň zabraňujú kontaktu z očí do očí.“



Okrem toho, či už je to „vaša vec“, alebo nie, pri sexe sa odporúča nosiť masku, pretože „pridá vrstvu ochrany“ pred vírusom. Bozkávanie je tiež vylúčené, pričom zdravotnícky orgán zdôrazňuje, že chorobu môžu ľahko prenášať sliny a ďalšie telesné tekutiny.



Človek by mal tiež „vybrať väčšie, otvorenejšie a dobre vetrané priestory“, ďalej radí dokument. Zdravotnícky orgán poznamenáva, že ak chcete byť v úplnom bezpečí, tak pri „masturbácii sa Covid-19 nebude šíriť“.

Tieto zaujímavé tipy nenechali užívateľov Twitteru v pokoji, pričom prišli s vtipnými dodatkami.





Fauci: Pandémia koronavírusu ani zďaleka neskončila
Americký špičkový odborník na infekčné choroby označuje COVID-19 za „svoju najhoršiu nočnú moru“. Čítať ďalej
10 | 06 | 2020 | Mário Martinka