Horor u palestínskeho zubára v Tepliciach. Žena ma zničené zuby aj ďasná
24 | 05 | 2020 I Ján Malinič

Ako nočná mora pripadala žene z Teplic návšteva miestneho zubára. Do ordinácie ju dohnala bolesť zubu a dúfala, že jej lekár pomôže. Píše portál nova.cz.


Potom, ako podľa slov poškodenej ženy, jej zubár niekoľkými injekciami umŕtvil celú tvár vrátane oka,  rozvŕtal jej ďasno až na kosť a v krvácajúcom ďasne jej mal ponechať úlomky vytrhaných zubov.
Sťažností na neho už bolo viac.

Klinika, na ktorej stomatológ pôvodom z Palestíny pracoval, s ním okamžite ukončila zmluvu, uvádza portál.  Žena, nie je podľa reakcií na sociálnych sieťach zďaleka jedinou obeťou hororového zubára. "Bohužiaľ som tiež mala tú česť s týmto doktorom. Išla som tam s pobolievajúcim zubom a dopadla som tak, že mi ten doktor zub odlomil a doteraz som v bolestiach", zverila sa na facebooku ďalšia z poškodených.

Žena z Teplic však dopadla horšie "Chcem varovať všetkých, ktorí sa chystajú k zubárovi. Tomuto sa vyhnite, ak nechcete skončiť s naozaj otrasnými následkami. Ja som skončila takto: 10 injekcií na umŕtvenie, ktoré mi znehybnil celú tvár aj s okom. Rozpitvané ďasno až na kosť, podliatiny, prerazené vrchné podnebie a dierka na strane krku zvnútra. To som prišla len s boľavým zubom. V takto rozrezanom ďasne mi rovnako zostali úlomky zubov. Nezašité, nevyčistené ani neošetrené. Príšerné bolesti a ešte horší zážitok", zverila sa na sociálnych sieťach poškodená žena.

Najmenej 40 ľudí sa nakazilo COVID-19 po návšteve baptistického kostola
Najmenej 40 ľudí malo pozitívny test na nákazu koronavírusom SARS-CoV-2 po tom, ako sa zúčastnili na bohoslužbe v baptistickom kostole vo Frankfurte nad Mohanom, informovala agentúra DPA s odvolaním sa na sobotňajšie oznámenie miestnych... Čítať ďalej
23 | 05 | 2020 | TASR


Tieto dve zdesené pacientky a aj ďalší klienti dotyčného lekára sa zhodujú v podozrení, že zubár bol počas zákroku pod vplyvom nejakej omamnej látky. Dokonca naňho chceli podať trestné oznámenie. Redakcia TN.cz skontaktovala políciu, tá podľa hovorcu Daniela Vítka však žiadnu sťažnosť na podobné stomatologickej praktiky neeviduje.

Česká stomatologická komora potvrdila, že zubár, na ktorého sa množia sťažnosti aj mimo Teplíc, je jedným z jej členov. Všetky sťažnosti na jeho adresu chce tiež starostlivo preveriť. Podľa dostupných informácií doteraz už ordinoval aj v Postoloprtoch, Prahe-Řeporyjích, na Kladensku a teraz ukončil svoju prax aj v Tepliciach.

Teplická klinika, s ktorou vraj surový zubár spolupracoval, s ním po vlne sťažností od pacientov okamžite rozviazala spoluprácu a úplne sa od neho dištancuje. "Vzhľadom k niektorým názorom nespokojných pacientov sme sa rozhodli s pánom doktorom Baniowdou ukončiť spoluprácu. Pán doktor bol prijatý na základe všetkých platných licencií a dlhoročných skúseností. Na obranu pána doktora musíme uviesť, že má dlhoročné skúsenosti v obore. Týmto sa ospravedlňujeme všetkým nespokojným pacientom. Nebránime sa zodpovednosti a budeme sa snažiť v čo najkratšom čase zabezpečiť náhradného lekára", vysvetľuje klinika.

Medveď napadol muža a prenasledoval autá v uliciach mesta (VIDEO)
K bizarnej situácii priameho stretu s medveďom došlo počas noci priamo v uliciach mesta. Čítať ďalej
23 | 05 | 2020 | Ján Malinič