Invázia UFO? Na oblohe sa objavil letiaci ohnivý objekt (VIDEÁ)
23 | 05 | 2020 I Imrich Kovačič

Záchranári boli zaplavení hláseniami o možnej havárii lietadla. Ukázalo sa však, že žiadne lietadlo nehavarovalo. Išlo o naozaj o neidentifikovaný lietajúci objekt? Píše spravodajský portál RT. 


Obyvatelia Austrálskej Victórie sa obávali, že s koronou príde ešte aj invázia mimozemšťanov, ktorí by ľudstvo možno zbavili biedy ... ale čo presne rozžiarilo oblohu nad Victóriou?


"Zdá sa, že ďalším krokom v roku 2020 je invázia mimozemšťanov ..." napísal jeden užívateľ Twitteru, pretože jeho profil na Twitteri bol v piatok večer zaplavený obrázkami neidentifikovaného lietajúceho objektu na oblohe nad juhovýchodnou Austráliou.






31-ročný farmár Tom Toose sledoval so svojou priateľkou na oblohe „obrovskú horiacu stopu“ asi 30 sekúnd, pokým úplne zmizla. "Nikdy v živote som nič také nevidel," povedal Toose. "Vyzeralo to, že ide o zostrelené lietadlo, bolo to obrovské."

Dva asteroidy sa približujú nebezpečne k Zemi. Jeden z nich je väčší ako Socha slobody
Centrum NASA pre štúdium objektov blízkej Zeme varuje, že k Zemi smerujú dva asteroidy, pričom sa očakáva, že sa k nim pridá aj tretí, informuje portál RT. Čítať ďalej
19 | 05 | 2020 | Marek Molnár


Záchranári a hasiči z Victorie boli zaplavení hovormi úzkostlivých obyvateľov, ktorí sa obávali možnej havárie lietadla.