Lucie Bílá omladla a my poznáme dôvod. Nie je za tým žiadna plastika
22 | 05 | 2020 I Imrich Kovačič

Hoci je to už štyri roky, kedy Lucie Bílá slávila svoju päťdesiatku, nikto by jej taký vek momentálne vôbec nehádal! Zlatá slávica totiž zázračne omladla.


Avšak nie len pre jeden deň, večer alebo vďaka vrstve makeupu. Stalo sa tak nejako celkovo. A my poznáme ten dôvod a aj tajný recept.

Kto hovorí, že žene neprospeje mladší partner, asi to nikdy neskúsil. Práve Lucie Bílá je toho dôkazom. Nielen, že skvele vyzerá a dalo by sa povedať - bez urážky, že snáď lepšie ako pred piatimi či desiatimi rokmi, ku všetkému omladla ešte aj duševne.

"S Luckou je teraz veľká zábava. Predtým bývala skôr taká mlčanlivejšia, vážnejšie, zamyslená. Odkedy je s Radkom, sa stále smeje, a tak, ako to prezentuje na sociálnych sieťach, tak je to aj v skutočnosti. Je vážne šťastná, veľmi jej to pristane a vzťah s mladším chlapom jej jednoducho prospel," zverila sa jedna z kamarátok z jej rodných Otvoviciach.

Päť typov ľudí počas pandémie. Do ktorej skupiny patríte vy?
Zaslepení optimisti tvrdia, že v časoch krízy sa ľudia spájajú, avšak ako môžeme vidieť počas pandémie Covid-19, je to skôr naopak, informuje portál RT. Ľudia sa rozdelili do piatich skupín. Do ktorej patríte práve vy? Čítať ďalej
22 | 05 | 2020 | Marek Molnár


Lucie Bílá dáva svojmu partnerovi mnohokrát jasne najavo: S tebou ma baví svet! A je to tak. Práve jej nadupaný Filipi je pre speváčku druhým dychom. Vlial jej novú krv do žíl a Zlatá slávica, ktorá má už dospelého syna, má teraz energiu a vyzerá výborne. Jej stav by jej mohli závidieť aj kadejaké tridsiadsiatničky.

"Ja som spokojná a šťastná a myslím, že je to na mne aj vidieť," hovorí sama Lucie Bílá. O svojho muža, ako sama Radkovi hovorí, aj keď nie sú zosobášení, sa rada stará. "Pretože on sa krásne stará o mňa. Je to miláčik ...," hlási do sveta speváčka, ktorá si jednoducho kus toho šťastia naozaj zaslúži.

Výsledkom opileckej hádky na rybačke bolo sedem mŕtvych
Hostiteľ na rybárskom výlete zastrelil loveckou puškou siedmich hostí. Čítať ďalej
22 | 05 | 2020 | TASR