Denný horoskop 17.05.2020
17 | 05 | 2020 I Mário Martinka



Býk

21.04- 21.05

Dlhodobo cenený sen sa prebúdza a čaká na Vás, aby sa vaše plány stali realitou. Je dôležité, aby ste využili svoje šance a tento sen splnili. Zmeníte svoj život dlhotrvajúcim a pozitívnym spôsobom. Príbuzní a priatelia, na ktorých Vám záleží, reagujú na tieto zmeny a podporujú Vás pri všetkých činnostiach.




Blíženci

22.05- 21.06

Ste efektívni pri učení sa nových vecí. Pri organizovaní alebo využívaní existujúcich informácii, Vaše duševné schopnosti sa môžu ľahko preťažiť a budete sa cítiť nervóznejší ako obvykle. Ak objavíte tieto príznaky, nájdite si čas na oddych, na rekreačné aktivity alebo na meditáciu.




Rak

22.06 - 22.07

Ste plní života, sústredení a schopní zvládnuť každú novú výzvu, najmä ak čelíte  významnej udalosti. Ak dôjde ku konfliktu, môžete mať upokojujúci vplyv na ostatných. Vaša schopnosť chladne plánovať znamená, že ste osoba, na ktorú ľudia pozitívne reagujú.




Lev

23.07- 23.08

Ľudia sa dožadujú Vašej pozornosť a chcú Vás zapojiť do ich rozhovorov. Rada ktorú ponúkate privedie projekt k úspešnému koncu. Nezabudnite si  dopriať zaslúžený odpočinok.







Panna

24.08 - 23.09

Ukázalo sa, že dôležité rozhodnutia, ktoré ste urobili boli správne. Vždy si nechajte dostatočný čas na premyslenie pred tým ako sa pustíte do nového projektu. Prekypujete energiou. Bavte sa, choďte von alebo objavujte nové miesta.




Váhy

24.09 - 23.10

Opatrnosť Vám pomáha v tom, aby Vás ostatní využívali. Pomocou svojich novonadobudnutých zručností vyriešite nepríjemné záležitostí. Aj keď v dôsledku toho dôjde k hádke, je lepšie sa pohádať ako držať veci pod pokličkou.




Škorpión

24.10 - 22.11

Cítite sa úplne pohodlne a máte šancu splniť niečo, čo ste vždy chceli. Ľudia si všimnú Vaše nadšenie a ponúknu Vám podporu. Zostaňte v kontakte so starými priateľmi a spoznávajte nových, z ktorých sa mnohí pravdepodobne budú podieľať na formovaní Vašej budúcnosti.




Strelec

23.11 - 21.12

Zostanete odhodlaní a dokážete splniť a zrealizovať svoje dlhodobé tajné túžby. Výsledok bude úspešný, ak sa odvážite uplatniť svoje nápady. Týmto spôsobom dlhodobo formujete svoj život pozitívnejším.








Kozorožec

22.12 - 20.01

Ľudia nevedia ignorovať Vaše nadšenie a vitalitu. Zdá sa, že v práci sa veci začnú upravovať a všetky začaté projekty budú úspešne ukončené. Váš osobný život je príjemný vďaka mnohým uspokojujúcim zážitkom a bez námahy dosiahnutým výsledkom.




Vodnár

21.01- 19.02

Akoby kúzlom priťahujete všetko nové. Robíte nové objavy,  možno začnete úplne nový projekt alebo túžite po nových vedomostiach. Buďte v strehu a rozprávajte sa s ľuďmi, počúvajte, čo hovoria, možno objavíte prepojenia medzi vecami alebo ľuďmi, ktoré ste nikdy nepovažovali za možné.




Ryby

20.02 - 20.03

Ľahko dokážete vyjadriť ako sa cítite. Akékoľvek zdieľané zodpovednosti, činnosti alebo dohody s ostatnými sú oveľa ľahšie dosiahnuteľné. Problémy sa ukazujú iba vtedy, keď sa obávate svojich pocitov a nedokážete ich vyjadriť.




Baran

21.03 - 20.04

Ste schopní sa zapájať do skupín ľudí bez toho, aby ste museli robiť kompromisy. Túto moc môžete využiť na spoločenské príležitosti alebo na to, aby sa veci pohybovali spôsobom, ktorý je buď prospešný u Vás doma alebo vo Vašej práci. Vďaka tomu sa Vaše vyhliadky všade zlepšujú.




Zdroj horoskopov: home.nzcity.co.nz

Zdroj obrázkov: pixabay.com