Denný horoskop 16.05.2020
16 | 05 | 2020 I Mário Martinka



Býk

21.04- 21.05

Ste prekvapení, ako ľahko vyriešite problémy, o ktorých si myslíte, že sa nedajú vyriešiť. Bezstarostný a milý postoj, je dobrým prístupom k tým, na ktorých Vám najviac záleží. Dnes budete motivovať ostatných.




Blíženci

22.05- 21.06

Musíte počúvať tých, ktorí sú Vám blízki. Ich názory môžu byť pre Vás prospešné. Váš mozog pracuje na plné obrátky čo fascinuje ostatných okolo Vás. Dokážete dokončiť úlohy, ktoré si vyžadujú rýchle ukončenie. Ak sa cítite nepokojne, oddýchnite si.




Rak

22.06 - 22.07

Ľudia sú k Vám priateľskí a ústretoví. Čo sa týka osobného života, ostatných priťahujete, ale nenechajte aby Vám to stúplo do hlavy, inak sa toto kúzlo stratí. Namiesto toho zaobchádzajte s ľuďmi tak ako oni zaobchádzajú s Vami.




Lev

23.07- 23.08

Výlet, ktorý treba rýchlo zorganizovať sa blíži. Pripravte sa na to, že Váš plán nebude fungovať presne podľa toho ako ste si ho naplánovali. Zostaňte flexibilní, pre Vás je ľahké rýchlo reagovať na všetky nové okolnosti, ktoré sa vyskytnú.







Panna

24.08 - 23.09

Zdá sa, že všetko ide tak ako má. Hneď ako sa pustíte do riešenia akýchkoľvek ťažkostí, nájdete riešenie. Bohužiaľ to tak nebude navždy a preto využite svoje šťastie čo najviac, ako sa len dá.




Váhy

24.09 - 23.10

Ste plní kreatívnych nápadov a viete presne identifikovať, čo je dôležité. Aj vo svojom osobnom živote sa nebojíte konfrontovať problémy a riešiť situácie, ale nezabudnite si oddýchnuť.




Škorpión

24.10 - 22.11

Bez ohľadu na to pre aké rozhodnutie sa rozhodnete, Vaši najbližší Vás budú podporovať. Ste dychtiví prijať výzvu, na ktorú už dlhšie myslíte. Vaše nadšenie je nákazlivé a tí, ktorí sú okolo Vás, sa chcú zapojiť a zdieľať Váš úspech.




Strelec

23.11 - 21.12

Keď robíte zmeny, dosiahnete pokrok. Neočakávanú podporu nájdete medzi tými, ktorí sú Vám blízki. Ak ste spontánni, získate úplne nové vyhliadky na vzťahy a zistíte, že to platí rovnako aj pre Váš prístup k zdraviu. Venujte sa novým aktivitám.








Kozorožec

22.12 - 20.01

Nestrácajte príliš veľa času premýšľaním o svojej situácii; iba mrháte Vašimi schopnosťami. Namiesto toho poraďte a motivujte ľudí, s ktorými sa stretnete.




Vodnár

21.01- 19.02

Chcete uskutočniť svoje plány. Máte schopnosť sústrediť sa a nedovoliť, ničomu aby Vás odvrátilo od cieľa. Nebuďte prekvapení, ak ostatní budú vo Vás hľadať inšpiráciu.




Ryby

20.02 - 20.03

Na programe sú nie len dlhodobo plánované návštevy, ale aj dôležité rozhodnutia. Váš milý prístup inšpiruje ľudí, na ktorých Vám záleží, aby boli otvorení novým nápadom. V práci aj doma dobrovoľne prijímate nové výzvy a ostatným dokazujete, že ich dôvera vo Vás je opodstatnená.




Baran

21.03 - 20.04

Ľudia okolo Vás pochopili, že nechcete preberať žiadne ďalšie úlohy a, že potrebujete čas, aby ste získali novú perspektívu a zistili, ako sa skutočne cítite. Keď  ste využili príležitosť na opätovné získanie pokoja, môžete znova použiť svoju vrodenú schopnosť konštruktívne komunikovať.




Zdroj horoskopov: home.nzcity.co.nz

Zdroj obrázkov: pixabay.com