Matovičovo škandálne odhalenie
11 | 05 | 2020 I Aneta Leitmanová

Odstaviť tak Sulíka a pandémia by zrejme šmahom ruky zmizla ako mávnutím čarovného prútika. Vyplýva to z premiérovo Matovičových slov.


Za trvanie korony na Slovensku môže Sulík a jeho poslanci, lebo spochybňovali obmedzenia. Na takéto škandálne „
Matovič: Za trvanie korony na Slovensku môže Sulík a jeho poslanci
Bez Sulíkovej sabotáže se mohli už dva týždne na Slovensku normálne žiť, vyhlásil Igor Matovič. Čítať ďalej
11 | 05 | 2020 | Peter Haluza
“ si trúfol premiér Igor Matovič. Ťažko povedať, či mal nepriedušnú rúšku a zahmlil sa mu zrak, alebo sa už definitívne zbláznil a zahmlil sa mu celý mozog. Každopádne hodiť vinu za trvanie pandémie na svojho koaličného partnera a de facto na jediného človeka, je už ďaleko za hranicami zdravého rozumu a akejkoľvek tolerancie.

Ak by sme náhodou prijali túto „zásadnú“ informáciu ako relevantnú, je v podstate problém s koronavírusom už dávno vyriešený. Stačí odstaviť Sulíka od mikrofónu, facebooku, a vôbec, najlepšie mu aj zakázať existovať a pandémia zrejme šmahom ruky zmizne ako mávnutím čarovného prútika. Takto jednoducho to náš slovenský Harry Potter s tvárou Igora Matoviča zrejme vidí.

Sulík je zásadne proti tomu, aby ostali obchody na Slovensku v nedeľu zatvorené
Minister hospodárstva Richard Sulík je zásadne proti tomu, aby ostali obchody na Slovensku v nedeľu zatvorené aj po skončení koronakrízy. Čítať ďalej
11 | 05 | 2020 | SITA


Nemuseli by zasadať krízové štáby, ľudia by mohli veselo šantiť bez rúšok, deti by mohli ísť konečne do školy... Teda, len do momentu, kým by premiérovi opäť nepreskočilo, nezatvoril by zasa všetko a všetkých a nenašiel si nejakého nového obetného baránka. Lenže í sa mu akosi míňajú.

Zaujímavé pritom je, že Boris Kollár aj Ján Budaj svorne tvrdia, že počas rokovaní vlády aj koaličnej rady sú vzťahy medzi Sulíkom a Matovičom absolútne normálne a bez treníc. V tom prípade buď klamú oni, alebo to na nás šéfovia OĽaNO a SaS hrajú. Potom ale v každom prípde ide o bahapustú manipuláciu a vytváranie falošného obrazu.

Ak sa ale náš priemer opakovane do médií vyjadruje v zmysle, že sulíkovci kľudne môžu ísť kade ľahšie a vláda bude aj tak fungovať ďalej, je to úplne choré. Navyše vždy Sulíkovi vyhodí na oči, nech sa poučí z vývoja po povalení vlády Ivety Radičovej. Farizejsky však vždy akosi zabudne dodať, že on vtedy hlasoval rovnako ako Sulík, teda za nevyslovenie dôvery vtedajšej vláde.

Nuž, takto sa náš slovenský mediálny "zmätkovič" zrejme na naozajstného Harryho Pottera nevypracuje. Zatiaľ má však skôr slušne nabehnuté na to stať sa akýmsi ovčiarskym Voldemortom.

Vládny projekt vymývania mozgov začal
Nezávislé médiá sú pre Matoviča jasní nepriatelia, preto potrebuje svoju hlásnu trúbu v podobe vládnych novín ako samoľúbe pohladkanie. Čítať ďalej
10 | 05 | 2020 | Arpád Németh