Elon Musk nadáva kritikom v ruštine
11 | 05 | 2020 I Marek Molnár

Medzitým ako Elon Musk zažaloval kalifornské úrady za to, že zastavili opätovné otvorenie továrne Tesla, našiel trochu nový spôsob zaobchádzania so svojimi kritikmi - začal ich urážať v ruštine, informuje portál RT.


Muskov cieľ bol Robert Reich, ekonóm, profesor a demokrat. Reich, známy ako zástanca spravodlivejšej distribúcie bohatstva, uviedol: „Elon Musk hrozí, že zoberie prácu ľuďom, pokiaľ mu nebude dovolené riskovať ich zdravie. Ide o kapitalizmus v tom najhoršom prípade.“

Miliardársky podnikateľ rýchlo odpovedal v cudzom jazyku, pričom Reicha nazval „идиот“, čo v ruštine znamená „idiot“, potom sa opravil a dodal, že chcel povedať „скучный идиот“ čiže „nudný idiot“.



Výrobca elektrických vozidiel podal žalobu proti okresu Alameda a usiloval sa o opätovné otvorenie továrne, kde pracuje 10 000 zamestnancov vo Fremonte. Musk označil miestneho šéfa zdravotníctva za „ignoranta“, ktorý v regióne zachováva bezpečnostné obmedzenia.

Muskove ovládanie ruského jazyka - aspoň na Twitteri - je už dlhšie známe. V minulosti použil ruštinu aj vo vetách a taktiež správne použil rôzne idiómy.

Ruské stíhacie lietadlá uskutočnili ohromujúci prelet nad Sýriou počas Dňa víťazstva (VIDEO)
Ruskí vojenskí piloti, ktorí držia džihádistov na uzde v Sýrii, sa nezúčastnili oslavy Dňa víťazstva, ale namiesto toho uskutočnili ohromujúci prelet nad touto krajinou, informuje portál RT. Čítať ďalej
10 | 05 | 2020 | Marek Molnár