Luka Jovič z Realu Madrid má po sezóne, zranil sa pri domácom tréningu
09 | 05 | 2020 I SITA

Na ostatné mesiace nebude v dobrom spomínať srbský útočník Realu Madrid Luka Jovič. Po tom, čo v marci porušil karanténu, keď po návrate do vlasti v uliciach Belehradu oslavoval narodeniny priateľky Sofije a stal sa terčom kritiky, ide tentokrát o zranenie.


Dvadsaťdvaročný rodák z Bosny a Hercegoviny si pri tréningu v domácich podmienkach privodil zlomeninu pätovej kosti, ktorá ho z hry vyradí až na tri mesiace. V praxi to znamená, že aj keby sa španielsku La Ligu podarilo reštartovať, Jovič si v tejto sezóne už nezahrá.

O niekoľko dní pritom mal mladý futbalista cestovať do Madridu a pripojiť sa k svojmu klubu. Odchovanec Crvenej zvezdy Belehrad prišiel do Realu v lete 2019 z nemeckého Eintrachtu Frankfurt.

Jovič okrem toho, že sa na jeho osobu zosypala vlna kritiky za nezodpovedné správanie, stal sa aj predmetom vyšetrovania srbských štátnych orgánov.

DFL potvrdila reštart nemeckej I. bundesligy v sobotu 16. mája
Vedenie Nemeckej futbalovej ligy (DFL) vo štvrtok popoludní potvrdilo reštart I. bundesligy na sobotu 16. mája. Po viac ako dvoch mesiacoch sa 16. - 18. mája uskutočnia súboje 26. kola súťaže. Čítať ďalej
07 | 05 | 2020 | SITA