Šesť rokov od smrti Ivety Bartošovej prezradila jej mamička Svatava, čo sa dialo v období krátko potom
30 | 04 | 2020 I Dominik Simon

Dnes uplynulo šesť rokov od chvíle, čo si Iveta Bartošová vzala život. Jej rodina sa s tým vyrovnáva dodnes. Jej mamička Svatava ale v knihe uviedla, čo sa dialo hneď krátko potom. Informuje stars24.


Obľúbená speváčka Iveta Bartošová spáchala samovraždu 29. apríla 2014 o 11:29 krátko po svojich 48. narodeninách neďaleko svojho domu v Prahe, keď si ľahla na koľaje pred prichádzajúci vlak. Na zvukový signál údajne zareagovala tak, že sa položila naprieč koľajiskom.

Jej mamička Svatava v knihe s názvom ,,Má dcéra Iveta" uvádza, že sa o tragickej smrti milovanej dcéry dozvedela od jej vtedajšieho partnera Josefa Richtára. Známy drsňák vraj plakal, keď jej hovoril, čo sa stalo. Ona sa pochopiteľne rozplakala tiež.

Desivá minulosť! Toto je vraj pravý dôvod, prečo Bartošová spáchala samovraždu
Tento rok to bude už šesť rokov, čo medzi nami nie je speváčka Iveta Bartošová (✝48). Po veľkých psychických problémoch a bojom s návykovými látkami sa v roku 2014 rozhodla ukončiť svoj život na koľajisku. Informuje ahaonline.cz... Čítať ďalej
11 | 04 | 2020 | Dominik Simon


"Už som tým všetkým bola tak otupená, v posledných rokoch som si aj hovorila, že sa o niečo také pokúsi a podarí sa jej to," vyhlásila doslova o Ivete pani Bartošová. Napriek tomu dodnes nedokázala pochopiť, prečo si dcéra vzala život.

Práve Rychtář má podľa všetkého urnu s popolom, čo sa mnohým ľuďom nepáči. Vlani sa proti tomu ohradila opatrovateľka Golda, ktorú Bartošová zamestnávala. "Myslím, že je to veľmi zle, predovšetkým voči Arturovi. Kto iný má väčší nárok na mamu než dieťa? "uviedla pred rokom v rozhovore pre Blesk.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/03/18/pohreb-evy-pilarovej-%e2%80%a0-80-gottova-prvykrat-na-verejnosti-od-pohrebu-manzela-karla/