ŠOK: Potratila Marilyn Monroe týždeň pred smrťou dieťa jedného z bratov Kennedyovcov?
27 | 04 | 2020 I Miroslav Tóth

Nad smrťou hollywoodskej ikony aj po mnohých rokoch visí veľa otáznikov. Biografia Marilyn Monroe, ktorá znovu vychádza v utorok, naznačuje, že slávna herečka bola na potrate len niekoľko týždňov pred svojou tragickou smrťou!


Kniha autora Freda Lawrence Guilese s názvom Norma Jean: Život Marilyn Monroe, ktorá teraz znovu vychádza, prichádza s prekvapivými odhaleniami o živote ženy, ktorá sa stala legendou. Artur P. Jacobs, ktorý pracoval pre tlačovú agentúru, uviedol, že 20. júla 1962 sa Marilyn Monroe zapísala pod falošným menom do nemocnice v Los Angeles, aby podstúpila potrat, píše portál thedailybeast.com.

Podľa Guilese v čase, keď išla na potrat, uplynuli tri mesiace od jej poslednej aférky s Johnom Kennedym a len niekoľko týždňov od posledného rande s jeho bratom Robertom Kennedym. Avšak filmová hviezda sa v tom čase nevidela iba s bratmi Kennedyovcami, takže nie je možné určiť, či potratila dieťa jedného z nich, alebo niekoho iného.

Takmer šesťdesiat rokov od smrti hollywoodskej krásavice je jej smrť stále záhadou, ktorá už možno nikdy nebude vyriešená. Marilyn sa predávkovala liekmi 4. augusta 1962. Je známe, že mala dlhší čas psychické problémy a navštevovala psychiatra. Čo konkrétne ju ale dohnalo k samovražde, sa však nevie. Podľa niektorých teórií bola jej motívom láska k Robertovi Kennedymu, do ktorého bola Monroe zamilovaná, ale on kvôli nej nechcel opustiť svoju manželku.

Elton John o princezne Diane: Toto bude navždy ľutovať!
Elton John (72) patrí už dlhšiu dobu medzi blízkych priateľov britskej kráľovskej rodiny. Za skladbu, ktorú zložil pre princeznú Dianu († 36) získal cenu Grammy. Singel "Candle In The Wind" zaznel na jej pohrebe v roku 1997. Od tej doby už s touto... Čítať ďalej
21 | 04 | 2020 | Dominik Simon