Elton John o princezne Diane: Toto bude navždy ľutovať!
21 | 04 | 2020 I Dominik Simon

Elton John (72) patrí už dlhšiu dobu medzi blízkych priateľov britskej kráľovskej rodiny. Za skladbu, ktorú zložil pre princeznú Dianu († 36) získal cenu Grammy. Singel "Candle In The Wind" zaznel na jej pohrebe v roku 1997. Od tej doby už s touto piesňou nevystúpil. Nechcel totiž ublížiť jej synom. Informuje ahaonline.


Diana a Elton boli priatelia od roku 1981. Zoznámili sa, keď vystúpil na 21. narodeninovej oslave princa Andrewa na hrade Windsor a dostal list s poďakovaním od vtedy 19-ročnej Diany.

Po tragickej smrti Diany bol John kráľovskou rodinou požiadaný, aby jej vzdal hold. Spevák sa preto rozhodol spoločne s textárom Berniem Taupinom (69) uctiť princeznú piesňou. Spoločne tak upravili song z roku 1973, ktorý bol venovaný Marilyn Monroe († 36). Pieseň zaznela na jej pohrebe 6. septembra 1997 vo Westminsterskom opátstve.

Princ William povedie kráľovské financie. Bude jeho brat Harry musieť prosiť o peniaze?
Ked' sa princ Charles (71) stane kráľom Anglicka, bude sa musieť Harry (35) udobriť so svojím bratom. William (37) totiž zastane pozíciu hlavného pokladníka a bude len na vojvodovi zo Sussexu s manželkou, koľko z nej ročne utrží. A logicky, čím... Čítať ďalej
19 | 04 | 2020 | Dominik Simon


"Bol by som radšej, keby som tú pieseň nikdy nenahral a ona by bola stále nažive, ale to už nezmeníme," povzdychol si hudobník s dodatkom, že hoci pieseň pripomína odchod všetkými milovanej princeznej Diany, vzišlo z nej niečo dobré. Zárobky išli iba na dobrú vec. "Pesnička zarobila jej nadácii 37 miliónov libier (40 miliónov EUR)," zveril sa podľa Blesku spevák.

Princ Harry sa k piesni vyjadril v dokumentárnom filme BBC One. "Eltonova pieseň bola neuveriteľne emotívna a takmer ma priviedla k plaču na verejnosti, čo sa naštastie nestalo."

Princezná Diana bola obeťou teroru: "Si štetka," kričala na ňu matka
Aj členovia kráľovskej rodiny sú len ľudia. So všetkými silnými aj slabými stránkami. Občas im prasknú nervy a nezriedka dokážu vypustiť aj množstvo pikantných slov. Dokázala to podľa najnovších správ aj macocha princeznej Diany. Potvrdil to totiž... Čítať ďalej
09 | 11 | 2019 | Imrich Kovačič