Briti šalejú z Kate: Týmto im vyrazila dych!
24 | 04 | 2020 I Dominik Simon

Po všetkých škandáloch, ktoré má v krátkom období kráľovská rodina za sebou, sa do zlepšovania imidžu britskej monarchie oprela manželka princa Williama. Informuje Ahaonline.cz.


Preto Kate poskytla rozhovor, v ktorom veľmi otvorene hovorí o tehotenstve, materstve aj rodine. Skutočne všetkým vyrazila dych. Tentokrát totiž bola Kate pri rozhovore skutočne veľmi úprimná!

Tridsaťosemročná vojvodkyňa poskytla rozhovor moderátorke Giovanni Fletcher v materskej škôlke a jasliach v londýnskej štvrti Stockwell. Priznala v ňom, že vždy ked' pracuje, jej deti George, Charlotte a Louis jej to vyčítajú.

Princ William povedie kráľovské financie. Bude jeho brat Harry musieť prosiť o peniaze?
Ked' sa princ Charles (71) stane kráľom Anglicka, bude sa musieť Harry (35) udobriť so svojím bratom. William (37) totiž zastane pozíciu hlavného pokladníka a bude len na vojvodovi zo Sussexu s manželkou, koľko z nej ročne utrží. A logicky, čím... Čítať ďalej
19 | 04 | 2020 | Dominik Simon


"Viete, aj dnes ráno, keď som išla na návštevu do tejto škôlky, George a Charlotte sa ma pýtali, mami, ako je možné, že nás nevezieš do školy?," povedala Kate.

V inej časti rozhovoru na otázku, či teda má ako matka výčitky, že sa nevenuje deťom a pracuje, uviedla: "Áno, mám. Akákoľvek matka, ktorá tvrdí, že nemá, klame. Áno, mám a stále ... Je to veľký tlak, ale ako mama sa deťom veľa venujem, a nech robím čokoľvek, chcem mať istotu, že robím pre svoje deti to najlepšie. "

Napriek tomu si je plne vedomá toho, že je ťažké rolu matky a pracujúcej ženy vybalansovať. A že neustále čelí nejakým predsudkom. "Dokonca aj mamy, ktoré nemusia pracovať, sú stále pod tlakom, aby vyvažovali svoj pracovný čas s časom pre rodinu, vždy sa niečo nájde," myslí si budúca britská kráľovná, ktorá sa stále snaží držať "pri zemi" a ktorej želaním je, aby reálny svet mimo kráľovský palác dokázali "absorbovať" aj jej deti.

Radostná novinka v kráľovskej rodine. Kate bude opäť tehotná?
Špekulácie okolo ďalšieho tehotenstva vojvodkyni Kate nekončia! Čítať ďalej
14 | 04 | 2020 | Timotej Dudka