Princ Harry a vojvodkyňa Meghan rozvážajú jedlo v Los Angeles pre ťažko chorých!
20 | 04 | 2020 I Miroslav Tóth

Princ Harry (35) a jeho manželka Meghan Markle (38) sa vzdali kráľovských povinností a od apríla žijú aj so svojím synom Archiem v Spojených štátoch. Harry a Meghan sa v súčasnej situácii pasovali do úlohy dobrovoľníkov rozvážajúcich jedlo.


Meghan Markle a princ Harry nestrácajú po presťahovaní do Spojených štátov čas. V mieste svojho nového bydliska v Los Angeles sa krátko po nasťahovaní zapojili do pomoci pre tých ktorý ju najviac potrebujú. V úlohe dobrovoľníkov neziskovej organizácie Project Angel Food rozvážali túto stredu jedlo pre ťažko chorých klientov.

"Harry a Meghan nás oslovili sami. Dopočuli sa vraj, že naši vodiči sú momentálne plne vyťažení a ponúkli nám svoju pomoc," opisuje riaditeľ neziskovky Richard Ayoub. "Už v pondelok na Veľkú noci nám priviezli rôzne trvanlivé potraviny, ktoré odovzdáme tým, ktorí to najviac potrebujú. Hneď v stredu potom sami rozviezli hotové jedlá na dvadsať adries našich klientov," pochvaľuje si.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/04/20/zomrel-reziser-toma-a-jerryho-gene-deitch-%e2%80%a0-95-ktory-zil-60-rokov-v-prahe/

Meghan Markle aj princ Harry dbali podľa informácií webu Entertainment Tonight starostlivo na bezpečnosť seba aj ľudí, ktorých navštívili. Udržiavali odporúčaný niekoľkometrový odstup, po celú dobu práce potom mali na tvári rúška a na rukách rukavice.

"Som nadšený, že si manželia vybrali práve nás. Veľmi ma potešilo, že majú záujem urobiť niečo pre tú v súčasnosti koronavírusom vôbec najohrozenejšiu skupinu obyvateľstva, v ktorej sú ľudia vo vyššom veku. Väčšine z tých štyroch stoviek záujemcov, ktorí sa u nás prihlásili o pomoc, majú cez šesťdesiat rokov. Majú najrôznejšie závažné poruchy imunity, cukrovku, astmu a iné zdravotné problémy," vysvetľuje Richard Ayoub, ktorého nezisková organizácia denne rozvezie cez 1 600 porcií hotových jedál.

Trump odmietol platiť za ochranku pre princa Harryho a jeho manželku Meghan
Dvojica údajne nedávno odletela spolu s ich desaťmesačným synom Archiem do Los Angeles. Čítať ďalej
30 | 03 | 2020 | SITA/AP