Muž strávil 44 rokov vo väzení, zomrel krátko pred prepustením na COVID-19
20 | 04 | 2020 I SITA

Muž z amerického Michiganu prežil vo väzení 44 rokov a krátko pred prepustením na podmienku zomrel v dôsledku ochorenia COVID-19. William Garrison naposledy vydýchol minulý týždeň vo veku 60 rokov.


Za mreže sa dostal ako 16-ročný za vraždu prvého stupňa počas ozbrojenej lúpeže z roku 1976.

Vládny úrad ho chcel prepustiť začiatkom tohto roka, no muž ponuku odmietol s tým, že si radšej odpyká celý trest, pretože sa chcel dostať von ako slobodný človek.

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan rozvážajú jedlo v Los Angeles pre ťažko chorých!
Princ Harry (35) a jeho manželka Meghan Markle (38) sa vzdali kráľovských povinností a od apríla žijú aj so svojím synom Archiem v Spojených štátoch. Harry a Meghan sa v súčasnej situácii pasovali do úlohy dobrovoľníkov rozvážajúcich... Čítať ďalej
20 | 04 | 2020 | Miroslav Tóth


Po vypuknutí pandémie mu úrad pred troma týždňami opäť ponúkol podmienečné prepustenie, ktoré už prijal. Vládna agentúra požiadala prokurátora, aby zrušil povinnú 28-dňovú čakaciu dobu, no o päť dní neskôr, 13. apríla, väzeň zomrel.

Garrison sa nesťažoval na žiadne zdravotné problémy a nikto nevedel, že je nakazený koronavírusom. Nemal žiadne symptómy, pričom vírus u neho nepotvrdili ani zdravotníci, ktorí mali na starosti prehliadku všetkých väzňov. Zosnulého otestovali po smrti v nemocnici, kde zistili, že mal ochorenie COVID-19.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/04/20/zomrel-reziser-toma-a-jerryho-gene-deitch-%e2%80%a0-95-ktory-zil-60-rokov-v-prahe/