Agáta Hanychová ukázala nového priateľa: Je ako Prachař a možno ju bije, myslia si fanúšikovia
18 | 04 | 2020 I Dominik Simon

Agáta Hanychová sa rozhodla ukázať ľuďom na sociálnej sieti svojho nového priateľa. Tento krok však pravdepodobne už aj ľutuje. Informuje portál stars24.


Hanychová ťažko mohla tušiť, aké budú reakcie niektorých jej fanúšikov. Modelka a moderátorka sa nestačí čudovať. Pred pár dňami totiž vyšlo najavo, že má nového partnera. Už štvrť roka chodí s kameramanom a strihačom Markom Niessnerom, čo sama potvrdila. Tento týždeň sa rozhodla ho ukázať fanúšikom na sociálnej sieti.



Pomiňme fakt, že na fotografii Agáta nemá rúško, zatiaľ čo on si ho zodpovedne nasadil. Oveľa zaujímavejšie komentáre v diskusii pri snímke sa týkali úplne iných tém. Jeden z diskutujúcich napríklad poňal podozrenie, že je modelka a moderátorka obeťou domáceho násilia.

"Nebije ťa náhodou? Máš na množstve fotiek červené oči," spýtal sa napriamo Martin. Agáta mu vysvetlila, že za to môže alergia. O chvíľu neskôr musela odpovedať na ešte zaujímavejšie podnety.

Fanynka Martina narovinu napísala, čo si myslí. "Ja neviem, ale mne to príde ako Prachař," uviedla s odkazom na Agátinho manžela. "To naozaj nie je," odkázala dcéra Veroniky Žilkovej, ktorá sa s hercom a moderátorom rozvádza.

Sexi Hanychová: Chcela sa pochváliť účesom, fanúšikov však zaujímalo niečo úplne iné
Chcela sa pochváliť novým účesom, ale všetci mali oči len pre jej sexy bielizeň. Agáta Prachařová (34) vie ako zaujať. Píše ahaonline. Čítať ďalej
15 | 03 | 2020 | Dominik Simon