Dojímavý odkaz vdovy Ivany Gottovej: Toto nikto nečakal!
01 | 04 | 2020 I Miroslav Tóth

V neľahkých časoch, kedy nevieme, čo nový deň prinesie, a všetci sa v vnútri upíname k lepším zajtrajškom, sa ako blesk z čistého neba rozniesla sociálnymi sieťami aj správa od vdovy po Karlovi Gottovi († 80) Ivany (44). Píše ahaonline.cz.


Aj ona mala potrebu spísať svoje pocity, ktoré formujú aktuálne udalosti a svetová pandémia koronavírusu. A cítila potrebu poďakovať všetkým, ktorý si to zaslúžia. "Z celého srdca vyjadrujem podporu a obdiv všetkým, ktorí v týchto dňoch sa starajú ako o chorých seniorov v nemocniciach a rôznych zariadeniach, tak o zdravých seniorov doma," uviedla v začiatku vyhlásení Ivana.

"Sama dobre viem, ako láskyplnú starostlivosť či výpomoc druhých, hoci aspoň pri nákupoch, seniori ocenia. Veľmi obdivujem a skláňam sa nad všetkými zdravotníkmi v 1. línii, ktorí s nasadením vlastného zdravia zachraňujú životy tým najviac chorým. Vážim si všetkých lekárov, sestier, ošetrovateľov, lekárnikov, hasičov, policajtov aj predavačiek, ktorí v týchto dňoch vynakladajú veľa úsilia pre bezpečnosť a pomoc nás všetkých," rozpísala sa Gottová , ktorá sama kedysi pracovala ako zdravotná sestrička ešte pred tým, než stretla svojho muža.

Ivana Gottová v šoku: Na Hrade jej prichystali nepríjemné prekvapenie
Ivana Gottová už sa do sporu s Pražským hradom dostala krátko po smrti manžela, informuje stars24, v týchto dňoch sa to možno bude opakovať. Prezident Zeman a jeho spolupracovníci totiž vdove prichystali ďalšie nepríjemné... Čítať ďalej
05 | 03 | 2020 | Dominik Simon


"Myslím na vás aj na vaše rodiny, držte sa a prajem vám veľa síl a energie. Rovnako tak myslím aj na dobrovoľníkov, ktorí akýmkoľvek spôsobom pomáhajú a podávajú pomocnú ruku. Dojíma ma spolupatričnosť nášho národa!," dodala veľmi emotívne Ivana.

Hoci nikto netuší, ako sa budú nasledujúce týždne a mesiace vyvíjať, Ivana zatiaľ neprestáva dúfať, že sa spomienkové koncerty na počesť jej muža podarí zrealizovať. "Verím, že vás azda budem môcť na jeseň a v zime aspoň potešiť troma, snáď aj pre vás krásnymi a dojemnými projektami spojenými s mojím manželom Karlom," vyjadrila nádej.

"Teším sa na vás v lepších časoch a prajem vám veľa síl a čo najpevnejšie zdravie! Honzovi "maliar" ďakujem za krásnu momentku z konca minulého leta, o ktorú sa môžem podeliť s vami, Karlovými priaznivcami, "dodala na Instagrame Ivana Gottová a ukázala ešte doteraz nezverejnenú fotku, na ktorej je zachytená so svojím manželom.

Karel Gott: Priznanie tajnej lásky ešťe pred smrťou
Zosnulý spevák Karel Gott mal bohatý život plný tajomstiev. O niektoré z nich sa pred smrťou podelil so svojimi fanúšikmi. Informuje portál stars24. Čítať ďalej
16 | 03 | 2020 | Dominik Simon