Šport: Riaditeľ cyklistických pretekov Vuelta sa vyjadril ku sezóne, Jack Ahcan v piatok podpísal kontrakt na dva roky v Bostone
28 | 03 | 2020 I SITA

Krátke správy zo športu:


-Hráči štvrtoligového nemeckého tímu 1. FC Saarbrücken si musia na semifinálový zápas národného pohára počkať. Tamojší futbalový zväz totiž odložil oba duely, ktoré 21., respektíve 22. apríla mali rozhodnúť o finalistoch DFB Pokalu. Senzačný účastník semifinále sa stretne s Bayerom Leverkusen, druhú dvojicu tvoria Bayern Mníchov a Eintracht Frankfurt.

-Všetci hráči a realizačný tím basketbalového klubu Utah Jazz boli na základe rozhodnutia tamojších zdravotníckych orgánov prepustení z karantény po tom, čo sa v ich mužstve objavili prípady nakazenia koronavírusom. Vôbec prvým hráčom, ktorého postihlo ochorenie COVID-19 bol francúzsky defenzívny špecialista Rudy Gobert. Následne bol pozitívne testovaný aj jeho spoluhráč Donovan Mitchell.

Dúfa, že mu Hamšík uvoľní miesto. Viem si predstaviť návrat do Legie, vraví Duda
Od pôsobenia slovenského futbalistu u v poľskej Legii Varšava uplynuli už takmer štyri roky, na obdobie strávené v tomto klube však stále s radosťou spomína. Na Lazienkowskú prestúpil z MFK Košice krátko po 18. narodeninách uprostred sezóny... Čítať ďalej
27 | 03 | 2020 | SITA


-Riaditeľ prestížnych cyklistických pretekov Vuelta a Espaňa Javier Guillen sa vyjadril, že naďalej pokračujú prípravy na to, aby sa záverečná Grand Tour sezóny uskutočnila v pôvodnom termíne. Povedal to napriek tomu, že v Španielsku pripravil koronavírus o život takmer 5000 ľudí. Vuelta by sa mala začať 14. augusta v holandskom Utrechte, záverečná etapa je naplánovaná 6. septembra v Madride.

-Dvadsaťdvaročný americký obranca Jack Ahcan v piatok podpísal kontrakt na dva roky s tímom zámorskej NHL Boston Bruins. V ňom aktuálne pôsobí aj dvojica Slovákov Zdeno Chára a Jaroslav Halák. Ahcan je nedraftovaným hokejistom, hoci v roku 2017 sa stal majstrom sveta na šampionáte hráčov do 20 rokov. Predošlé štyri sezóny strávil v univerzitnej NCAA vo farbách tímu St. Cloud State University.

ŠPORT: Futbalová legenda Pelé smúti, Vďaka spomaleniu šírenia koronanvírusu začali v Číne opäť otvárať lyžiarske haly
Krátke správy zo športu: Čítať ďalej
27 | 03 | 2020 | SITA