Nahá Madonna nazýva koronavírus „veľkým ekvalizérom“ v bizarnom videu. Ľudia reagujú posmechom (VIDEÁ)
23 | 03 | 2020 I Timotej Dudka

Video nahej Madonny vo vani, v ktorom pod vplyvom emócii tvrdí, že koronavírus „nás urobil rovnocennými“, vyvolalo v ľuďoch zmätenie aj posmech, informuje portál RT.


„Je to skvelý ekvalizér a to, čo je na tom tak hrozné, je v konečnom dôsledku presne to, čo je na tom celom najúžasnejšie,“ povedala Madonna o koronavíruse vo videu, ktoré bolo v nedeľu zverejnené cez jej účet na sociálnej sieti Twitter.

„Čo je na tom hrôzostrašné, je to, že nás všetkých hodili do jedného vreca a čo je úžasné je tiež to, že nás všetkých hodili do jedného vreca,“ pokračovala speváčka z vane ozdobenej kvetinami. Vo svojom popise k videu označila rýchlo sa šíriacu chorobu za „rovnocenný vírus Covid-19“.



Vo videu sa môže zdať rozrušená a seriózna, čo však nenúti mnohých ľudí brať jej slová vážne.

Používateľ Twitteru a populárny výrobca „meme“ obrázkov Carpe Donktum odpovedal svojím vlastným videom o „rovnocennom víruse Covid-19“, v ktorom, parodoval slová Madonny vo vani, ktorá nebola tak „elegantná„ ako vaňa slávnej speváčky.

„Inšpirovala si ma Madonna, teraz sme si naozaj rovní,“ uviedol v popise k videu.



„Až teraz mám vírus," zverejnil americký spisovateľ Stephen L. Miller.



Vtipné reakcie ľudí po celom svete na seba nenechali dlho čakať a podľa množstva videní a reakcií môžeme očakávať, že video, v ktorom sa emocionálne zaujatá, dnes už legendárna speváčka vyjadruje o „rovnocennom víruse Covid-19“, ktorý už infikoval viac ako 340 000 ľudí a zabil takmer 15 000 nakazených, tak skoro neopustí pozornosť divákov.

Talianska polícia nasadzuje drony na sledovanie občanov, ktorí karanténu nedodržiavajú (VIDEO)
Talianska polícia začala používať bezpilotné lietadlá na zameranie ľudí a skupín, ktorí nerešpektujú karanténu a porušujú vládne nariadenia, informuje Breitbart. Čítať ďalej
23 | 03 | 2020 | Timotej Dudka