Dara Rolins vyzýva ľudí: Poďme si užiť karanténu!
23 | 03 | 2020 I Miroslav Tóth

Domácu karanténu si až tak neužívame, keďže je "nariadená". Dara Rolins ale vyzýva fanúšikov k tomu, aby si terajšie obdobie užili. Populárna Slovenka dokonca naznačila ľuďom, ako sa dá tráviť čas.


Dara Rolins ešte pred niekoľkými dňami pôsobila dojmom, že hrozbu koronavírusu zľahčuje. Teraz už aj ona vyzýva k noseniu rúšok a dúfa, že ľudia so zdravým rozumom už nebudú riešiť, že v nich vyzerajú smiešne.

Sama sa zatiaľ snaží žiť relatívne normálny život. "Ako vyzerajú vaše rána v týchto dňoch? Budík mi zazvoní v 8 a ešte v polospánku na seba hodím to, čo nájdem po ceste z domu, na záhradu az nej rovno do lesa. Po prechádzke trošku jogy, "prezradila svoju rannú rutinu.

Potom sa venuje predovšetkým dcére. "Dopisujete svoj ďalší diár, hráme s Lolou Playstation, Nintendo, Roblox, seriály na Netflix. No a samozrejme varíme, a konečne zo všetkých tých kuchárskych kníh, ktoré zbieram, "opísala slovenská speváčka, ktorá nezabúda na fanúšikov.

"Pri tom všetkom myslím aj na vás, posielam virtuálne objatia, držte sa. Poďme si v rámci rozdaných kariet a možností 'užiť' ten čas, ktorý nám bol zrejme nie úplnou náhodou vyhranený k aktivitám, emóciám, myšlienkam, ktoré nás za iných okolností v behu dní predbehnú, niekedy uniknú, "dodala Dara.

Dara Rolins: prekvapivé slová o svojej dcére! Prečo si myslí že je povrchná?
Dara Rolins (47) sa na tlačovej konferencii vzťahuje k novej kampani a výrobkom kozmetickej značky Avon prehovorila o kráse a jej pohľade na ňu. Speváčka o vlastnej dcére pred médiami predniesla, že nie je prvoplánovo krásna, a zároveň... Čítať ďalej
02 | 03 | 2020 | Miroslav Tóth