Zaguľatená Katy Perry sa pochválila snímkou z karantény: Tehotenské chute ju zatiaľ neopustili
22 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Aj tehotná speváčka Katy Perry (35) je v čase celosvetovej pandémie radšej opatrná a zostáva v domácej karanténe. Informuje Super.cz .


Na Instagrame sa pochválila snímkou, ako si pochutnáva na kyslých uhorkách. Tehotenské chute s ňou teda pravdepodobne pekne lomcujú.

Speváčka si obliekla mikinu s nápisom "How soon is now?" (Kedy to už bude?, prekl.red.) A v popisku fotky sa pýtala "Čo je vôbec za deň?" Takto zjavne žartuje o tom, ako jej to v izolácii lezie na mozog. Pandémia jej totiž prekazila mnoho plánov.



Kvôli koronavírusu vraj musela posunúť svadbu s hercom Orlandom Bloomom, ktorá mala prebehnúť v lete v Japonsku. Svadbu s hercom už museli raz odložiť, a k oltáru tak mala v pláne dôjsť ešte s bruškom.

To sa jej však zrejme nesplní. Na leto má navyše stanovený nielen termín pôrodu, ale aj vydanie nového albumu, ktorého sa už fanúšikovia nemôžu dočkať.

Bez sexu a masturbácie! Orlando Bloom priznal polročný celibát, aby ulovil Katy Perry
Orlando Bloom (43) nikdy nepatril medzi tých, ktorí sa otvorene bavia o sexe alebo priznávajú jeho existenciu, hoci fotografom kedysi ukázal svojho malého kamaráta. Informuje Blesk.cz. Čítať ďalej
18 | 03 | 2020 | Dominik Simon