Hudáček vychytal víťazstvo, pridal asistenciu a tiež si zaspieval s fanúšikmi Spartaka
21 | 02 | 2020 I TASR

Po dvoch prehrách prišlo víťazstvo v podaní hráčov Spartaka Moskva v Kontinentálnej hokejovej lige a veľký podiel na ňom mal Július Hudáček.


Na triumfe nad favorizovanou Kazaňou 6:3 sa podieľal 29 úspešnými zákrokmi a tiež jednou asistenciou. V 47. min Anseľ Galimov v oslabení pečatil výhru domácich, pričom sa na jeho góle podieľal aj 31-ročný slovenský gólman. Pre spišskonovoveského odchovanca to bola druhá asistencia v sezóne. Prvýkrát Hudáček bodoval pred necelým mesiacom pri výhre 7:4 nad čínskym Kchun-lunom.

Studenič s gólom aj asistenciou prvou hviezdou zápasu, Binghamton vyhral štvrtýkrát v sérii
Slovenský hokejista Marián Studenič sa v nižšej zámorskej súťaži AHL dostáva do solídnej formy. Gólom a asistenciou pomohol svojmu tímu Binghamton Devils k triumfu na ľade Toronta Marlies 5:3. Čítať ďalej
20 | 02 | 2020 | SITA


Spartaku Moskva patrí piate miesto v tabuľke Západnej konferencie KHL a má už istotu účasti v play-off, Kazaň je lídrom na Východe a druhá v počte bodov v celej KHL. "Po dvoch prehrách sme sa dobre pripravili na tento zápas. Zdravo sme zabojovali a zvládli oslabenia až na to jedno, keď sme inkasovali. Bol to atraktívny zápas s množstvom zaujímavých momentov aj pre divákov. Týmto spôsobom musíme pokračovať, takto musíme hrať v play-off," uviedol Július Hudáček po zápase, cituje ho portál rsport.ria.ru.

Hudáček si v štyridsiatom vystúpení v tejto sezóne pripísal devätnáste víťazstvo, na konte má aj tri shutouty. S úspešnosťou zásahov 92,7% a priemerom 2,2 inkasovaného gólu na zápas mu patrí sedemnásta priečka medzi brankármi v KHL. Po zápase si známy šoumen zaspieval s fanúšikmi Spartaka pesničku od speváčky MakSim s názvom "Vieš to?" "Poznal som slová, aj keď to úplne nevyšlo. Povedali mi, že by sme mali začať od začiatku, ale zmenilo sa to a v refréne som sa stratil. Je to však v pohode, nabudúce si to lepšie pripravíme," podotkol Hudáček.

Barcelona zrealizovala núdzový transfer, na Camp Nou prichádza Dán Braithwaite
Španielsky futbalový klub FC Barcelona vyriešil problémy so zraneniami ofenzívnych hráčov Luisa Suáreza a Ousmana Dembélého angažovaním dánskeho útočníka Martina Braithwaita z CD Leganés. Čítať ďalej
20 | 02 | 2020 | SITA