Lucie Bílá zachraňuje kultúrny dom vo svojom rodnom mestečku
19 | 02 | 2020 I Dominik Simon

Pre záchranu kultúrneho domu v rodných Otvoviciach priložila aj ruky k dielu. Lucie Bílá (53) finišuje s poslednými úpravami. Aprílová "kolaudačka" sa totiž rýchlo blíži. Píše Blesk.cz.


Pred tromi rokmi sa nielen vedenie obce obávalo, že stratí priestor pre organizovanie spoločenských akcií. V budove sa okrem veľkej sály nachádza aj obľúbená reštaurácia, strata by tak pre miestnych bola vysoká.

Našťastie sa rozhodla zasiahnuť najslávnejšia rodáčka. Bývalý kulturák kúpila a dala ho do pucu. "Ak ma nejaká činnosť naozaj baví, tak je to niečo budovať. Niečo, čo vo výsledku nepoteší nielen mňa, ale všetkých ľudí v mojom okolí. Dúfam, že k nám do Otvovic aj vy raz zavítate. V apríli máme hotovo, "hlási speváčka.

V už funkčnom pohostinstve sa dokonca sama stravuje. "Každý deň dostávam menu od svojho prevádzkara. Rozošlem ho oteckovi, kamarátkam v divadle a o všetkých mám postarané, "povedala Blesku Bílá.

Kríza vo vzťahu Lucie Bílej? Dýka do chrbta z nečakanej strany...
Lucie Bílá je snáď prekliata. Aspoň to tak vyzerá z posledného proroctva. Nepríjemné tvrdenie totiž pre známy pár prinášajú aj hviezdy. Čo čaká Bílú a jej testosterónového anjela? Čítať ďalej
31 | 12 | 2019 | Gabriel Matta