V Prešove ocenili stredoškoláčku – majsterku sveta vo fitnes
14 | 02 | 2020 I Peter Paľonder
Prešovský samosprávny kraj pravidelne odmeňuje žiakov stredných škôl, ktorí reprezentujú nie len svoju školu ale aj kraj.  Tento rok vyhrala majsterka sveta vo fitnes, Viktória Jefanovová z kežmarskej Školy umeleckého priemyslu.

V týchto dňoch PSK organizoval v poradí 17. ročník ocenenia Športovec roka PSK. Jednotlivcov a kolektívy, ktoré v roku 2019 dosiahli najvýraznejšie výsledky a uspeli na slovenských, európskych a svetových športoviskách, vybrala odborná komisia zložená z aktívnych novinárov, zástupcov PSK a Krajského športového centra v Prešove.

Viktória vyhrala v rámci kategórie Najúspešnejší žiak – športovec strednej školy PSK. V Škole umeleckého priemyslu v Kežmarku študuje odbor propagačné výtvarníctvo. Školu a kraj reprezentuje nielen v behu, ale je tiež úspešnou slovenskou reprezentantkou a aktuálnou majsterkou sveta vo fitnes.

Mám lepšie aj horšie dni, ale v mojom veku je to normálne, odkázal Pelé
Brazílska futbalová legenda Pelé utíšil obavy verejnosti o jeho zdravotný stav po tom, ako syn trojnásobného majstra sveta Edinho pred niekoľkými dňami pre televíznu stanicu Globo vyhlásil, že jeho otec má problémy s pohybom a zdráha sa opustiť... Čítať ďalej
14 | 02 | 2020 | SITA