ROZVOD vojvodkyne Meghan Markle: Prečo manželstvo stroskotalo?
09 | 02 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Vojvodkyňa Meghan Markle a Princ Harry mali v roku 2018 veľkolepú, kráľovskú svadbu. Nie je však tajomstvom, že Meghan už raz vydatá bola. Dlho ale nikto nevedel, prečo jej manželstvo skončilo.


Meghan o svojom exmanželovi, hollywoodskom producentovi, Trevor Engelsonovi, príliš nehovorila. Svojimi sa stali v roku 2011 na Jamajke a len 2 roky potom sa rozviedli.

Online magazín Nový Čas s odkazom na nový dokument stanice 5 s názvom Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood sa pozrel na to, čo ich rozdelilo.

Kráľovská korešpondentka Ashley Pierson v dokumente uviedla, že do ťahu medzi terajšou vojvodkyňou a Trevorom vstúpila Meghanina herecká kariéra.

"Boli spolu sedem rokov, z toho dva roky svoju. Problémom manželstva bola vzdialenosť. Hneď ako sa vzali, dostala Meghan prácu v seriáli The Suits a zdržiavala sa v Toronte, zatiaľ čo Trevor bol v Los Angeles. Tento vzťah jednoducho nevydržal," prezradila !

 2 týždne po kráľovskej svadbe sa Trevor zasnúbil s odborníčkou na výživu Tracey Kurland a len niekoľko dní po narodení Meghaninho syna sa spolu oženili.

Princ Harry a Meghan šokujú celú kráľovskú rodinu! ROZVOD?
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan síce pred niekoľkými týždňami odišli z Veľkej Británie, kráľovskú rodinu ale zamestnávajú naďalej. V Buckinghamskom paláci sa rieši vec, s ktorou sa zatiaľ stretli iba v prípade rozvodu. Čítať ďalej
06 | 02 | 2020 | Žaneta Hurbanová