KRÁĽOVSKÝ ŠKANDÁL: Nemanželské dieťa princa Charlesa, William zostal v šoku!
02 | 02 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Až skončí vláda súčasnej kráľovnej Alžbety, vystrieda ju na tróne princ Charles, prípadne jeho syn William. Teraz sa ale objavila informácia, ktorá môže povesti jedného z nich dosť uškodiť. Budúci britský kráľ má vraj nemanželské dieťa.


Princ William žil doteraz v domnení, že ako najstarší známy potomok následníka trónu sa raz tiež stane hlavou britskej kráľovskej rodiny. Je však dosť pravdepodobné, že mu princ Charles čosi utajil. Podľa serveru cas.sk sa z Austrálie ozval päťdesiattriročný muž, ktorý tvrdí, že syn kráľovnej je jeho otcom.

Simon Charles Dorante-Day žije u protinožcov, ale narodil sa v apríli 1966 vo Veľkej Británii, kde ho adoptovali Winifred a Ernest, ktorí údajne pracovali ako kuchárka a záhradník pre kráľovskú rodinu. Práve oni mu mali prezradiť tajomstvo - v skutočnosti má byť synom Charlesa a jeho terajšej ženy Camilly.

Pravdivosť svojich slov chce dokázať na súde, ktorý už trikrát odmietol vec vôbec prerokovať. Pred Vianocami sa však Simon obrátil na vyšší súd v Sydney. Vojvodu a vojvodkyňu z Cornwallu chce donútiť, aby podstúpili test DNA.

Ak by sa ukázalo, že má pravdu, znamenalo by to, že ho pár počal vo veku 17, respektíve 18 rokov. Simon tvrdí, že si ho Camilla niekoľko mesiacov po narodení nechala, než ho dala na adopciu. Princ Charles ani Buckinghamský palác pochopiteľne situáciu nekomentujú.

Simon sa napriek tomu domnieva, že potom, čo sa obrátil na vyšší súd, v kráľovskej rodine zavládla panika. Nedávne stretnutie na privátnom sídle Sandringham, kde sa mala riešiť budúcnosť princa Harryho a jeho ženy, sa podľa neho v skutočnosti týkalo jeho.

STAČILO! Otec Meghan vyzval princa Harryho: "Buď chlap a pozri sa mi do očí!!!" (VIDEO)
Potom, čo sa vojvodkyňa Meghan s princom Harrym rozhodli zanevrieť na kráľovskú rodinu, ju otec Meghan Thomas Markle skritizoval za to, že svojím krokom ničí a znehodnocujú monarchiu ako váženú inštitúciu. Potom prišla rázna... Čítať ďalej
29 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová