Tweet v roku 2012 predpovedal Bryantovu smrť: "Kobe skončí smrťou pri havárii vrtuľníka"
27 | 01 | 2020 I Mário Martinka
Kobe Bryant a jeho 13-ročná dcéra Gianna spolu so siedmimi ďalšími cestujúcimi v nedelu prišli o život pri havárii vrtuľníka, keď boli na ceste na Športovú akadémiu Mamba v Los Angeles.

Smrť Kobe Bryanta pri havárii vrtuľníka v nedeľu šokovala celý svet, milióny smútia za stratou basketbalovej legendy. Ale rovnako šokujúci je tweet používateľa z roku 2012 , ktorý sa dostáva do všetkých kútov internetu, píše denník indiatoday.in

Používateľ - @DotNoso - uverejnil informácie o tom, ako superhviezda Lakers zomre pri havárii vrtuľníka 14. novembra 2012.

Kobe skončí smrťou pri havárii vrtuľníka,“ predpovedal používateľ, ktorý s prezývkou Noso, a vďaka zvláštnej náhode Bryant prišiel o život presne tak ako bolo predpovedané.

Užívateľ, ktorý vydal tento tweet pred viac ako 7 rokmi sa stal terčom ostrej kritiky. Ospravedlnil sa za tento príspevok po tom, čo sa v pondelok ráno dozvedel o Bryantovej smrti.



Tínedžerka Gianna Bryant, známa ako Gigi, bola tiež vychádzajúcou hviezdou basketbalu. Začala športovať a hrať basketbal na profesionálnej úrovni. Kobe Bryant sa v minulosti zmienil o tom, že Gigi milovala basketbal a snívala, že jedného dňa bude hráčkou WNBA.

Po odchode do dôchodku v roku 2016 Kobe, považovaný za jedného z najväčších basketbalových hráčov všetkých čias, dokonca začal trénovať tím svojej dcéry Gigi na svojej akadémii.

Šok! Basketbalová legenda Kobe Bryant tragicky zahynul po páde helikoptéry
Jeden z najlepších basketbalistov histórie Kobe Bryant zahynul v nedeľu po páde helikoptéry vo veku 41 rokov. Informovala o tom agentúra AFP s odvolaním sa na portál tmz.com. Čítať ďalej
26 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová