Trapas pre viceprezidenta USA! Princ Charles na stretnutí v Izraeli pozdravil všetkých okrem neho (VIDEO)
25 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

k 75. výročiu oslobodenia koncentračného tábora v Osvienčime sa tento týždeň do Jeruzalema zišlo veľa štátnikov. Nechýbala ani slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, francúzsky prezident Emmanuel Macrona, ruský prezident Vladimir Putin, americký viceprezident Mike Pence alebo následník britského trónu, princ Charles. Bol to práve princ Charles a jeho "prehliadnutie" Penceho, čo zaujalo na sociálnych sieťach najviac. Šľachtic sa totiž pozdravil so všetkými, koho stretol, len Penceovu podanú ruku okato prešiel, uviedol denník Daily Mail.


Moment, kedy sa princ Charles vyhol americkému diplomatovi, zachytili kamery , reakcie užívateľov sociálnych sietí potom na seba nenechali dlho čakať. "Zdravím, zdravím, teba nie, zdravím," pripísali ľudia k videu na twitteri. "Nie som zrovna fanúšik princa Charlesa, ale toto si zaslúži rešpekt," komentovali to ďalšie.

"Jediné, čo Pence robí, je, že prikyvuje všetkému, čo jeho nečestný šéf robí, ako bábka. Niet divu, že ho princ Charles prehliadol, nezdržiaval sa s prázdnym oblekom, " zhodnotila incident Raymondova.



Pence sa pri príchode princa Charlesa zdvihol zo stoličky a bol pripravený ho pozdraviť, vystrel ruku na privítanie. Brit najprv pozdravil nemeckého prezidenta Franka-Waltera Steinmeiera, potom predsedu Európskeho židovského kongresu Mošeho Kantora, následne obišiel Pencea a potriasol rukou izraelskému premiérovi Benjaminovi Netanjahuovi a ďalším vrátane Macrona.

Číne sa podarilo urobiť najúžasnejšie fotografie z odvrátenej strany mesiaca!
Čína začala koniec rou 2019 dokončením prvého mäkkého pristátia na vzdialenej strane mesiaca. Bol to monumentálne úspech a mesiace od doby, kedy misia odštartovala a dorazila na Mesiac. Boli naplnené zaujímavými objavmi, vrátane objavenia podivnej... Čítať ďalej
25 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová