Johnny Depp má vážny problém s alkoholom: Vodku si leje priamo do hrnčeka!
24 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Kapitán Jack Sparrow uprednostňuje rum, ale jeho predstaviteľ Johnny Depp (56) dáva prednosť vodke. Aspoň to podľa amerických médií tvrdií okolie hollywoodskeho herca, ktoré sa strachuje o jeho zdravie. Alkoholové opojenie vraj vyhľadáva kvôli bývalke Amber Heard (33), s ktorou sa po rozvode už vyše dva roky súdi. Obvinila ho okrem iného z domáceho násilia.


Vyzerá to, že sa mu blonďavá mačička vážne dostala pod kožu. Johnny Depp vždy platil za absolútneho profesionála, pitie alkoholu mu už ale vraj začína spôsobovať ťažkosti v práci. Opiť sa do nemoty sa mal aj pred dôležitou akciou na červenom koberci.

"Johnny si o tretej v noci neustále objednával ďalšiu a ďalšiu vodku na izbu, ráno pritom šiel na červený koberec. A pokračoval aj tam, chlast si lial priamo do hrnčeka s kávou. Bolo to fakt divoké! " Tvrdí zdroj portálu Radar Online.

"Jeho bodyguardi mali čo robiť, aby ho udržali na nohách," dodal Praskacie s tým, že blízki priatelia sa o Deppa boja. Jedným excesom v hoteli to totiž údajne neskončilo. Vodka má na Johnnyho pôsobiť ako červená handra na býka. Kedykoľvek ju vidí, zaplatil by snáď aj zlatom, len aby sa mu dostala do rúk. Dúfajme, že sa na Amber konečne vykašle a zase bude normálne.

Angelina Jolie bude pomáhať deťom s orientáciou v relácií na BBC!
Britská vysielacia spoločnosť BBC pripravuje v spolupráci s americkou herečkou Angelinou Jolie reláciu, ktorá má pomôcť dospievajúcim deťom s orientáciou vo svetovom dianí a s rozlišovaním dôveryhodných informácií od... Čítať ďalej
24 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová