Pamela Anderson (54) sa po piatykrát vydala: Vzala si boháča (74), s ktorým už randila
22 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Sexbomba Pamela Anderson (52), ktorú preslávil sehdriál Pobrežná hliadka, je podľa zahraničných médií čerstvo vydatá! V utajení sa mala vydať za muža, s ktorým sa pozná už dlhé desiatky rokov!


Blonďavá herečka sa v pondelok už po piatykrát vydala, tvrdí The Hollywood Reporter. Tentoraz však potajomky počas súkromného obradu v Malibu a jej vyvoleným sa stal o 22 rokov starší filmový producent Jon Peters (74).

Tí dvaja majú za sebou navyše už dávnu milostnú aférku, chodili spolu totiž už pred 30 rokmi, keď Jon Pamelu prvýkrát stretol v sídle Playboya. Späť dohromady sa po rokoch mali dať údajne len veľmi nedávno. Od tej doby už obaja prešli veľký kus cesty.

Andersonová bola v rokoch 1995 - 1998 vydatá za rockovú hviezdu Tommyho Lee (57), s ktorým má dvoch dospelých synov, neskôr sa jej vyvoleným stal v roku 2006 Kid Rock (49), ale po roku sa rozviedli. Hneď dvakrát povedala sexbomba áno Rocku Salomon (51) - v roku 2007 a 2014. V oboch prípadoch sobáš trval len jeden rok. Naposledy mala vážnu známosť s futbalovou hviezdou Adil Rami (34), avšak rozišli sa po tom, čo jej mal údajne zahnúť. Možno preto tentoraz zvolila radšej staršie a spoľahlivejšiu náruč.

"Všade sú krásne dievčatá, mohol by som si vybrať akúkoľvek, ale - 35 rokov - som chcel len Pamelu," mal sa novomanžel Peters romanticky vyjadriť pre The Hollywood Reporter o svojej milovanej. "Vie ma rozdivočet - v tom dobrom zmysle," dodal muž, ktorý bol rovnako ako Andersonová štyrikrát ženatý. V 70. rokoch napríklad s herečkou Lesley Ann Warrenovou (73).

Vražda kvôli Trumpovi? Robotník zabil svojho šéfa pri agresívnej debate o politike
Stavebný robotník z Floridy, ktorý je otvorene kritický voči prezidentovi Donaldovi Trumpovi, bol obvinený zo zabitia jeho šéfa počas agresívnej debaty o politike, dokonca ho po vražde zakryl americkou vlajkou. Informuje o tom portál New York... Čítať ďalej
22 | 01 | 2020 | Marek Molnár