Vražda kvôli Trumpovi? Robotník zabil svojho šéfa pri agresívnej debate o politike
22 | 01 | 2020 I Marek Molnár

Stavebný robotník z Floridy, ktorý je otvorene kritický voči prezidentovi Donaldovi Trumpovi, bol obvinený zo zabitia jeho šéfa počas agresívnej debaty o politike, dokonca ho po vražde zakryl americkou vlajkou. Informuje o tom portál New York Post.


28-ročný Mason Trever Toney bol v pondelok zatknutý kvôli obvineniu z vraždy svojho tiež 28-ročného šéfa Williama Knighta. K vražde došlo ​​na stavenisku na Floride.

Knight bol označený za „hrdého a otvoreného Američana“, ktorý bol známy tým, že verejne podporoval Trumpa. Toney zase otvorene hovoril o jeho odpore k Trumpovi a dokonca tvrdil, že ho vláda musí dostať preč.

Napriek svojim protichodným politickým názorom spolupracovníci uviedli, že boli priatelia a že Knight dokonca Toneyho v priebehu dňa aj viezol autom.

Pondelok krátko pred 11:00 však jeden zo stavbárov zavolal na 911, pretože Toney bodol a zabil svojho šéfa, keď sa títo dvaja dostali do sporu - s najväčšou pravdepodobnosťou o politike. Telo Knighta bolo nájdené vedľa bagru, pričom bolo zakryté úplne novou americkou vlajkou.

Tvrdí sa, že Toney bodol šéfa špachtľou, ktorá sa zvyčajne používa na vyhladenie betónu.

Toney bol nakoniec zatknutý a momentálne ho držia vo väzení bez kaucie.

Čína už nebude svetovou skládkou odpadu, pretože tento rok plánuje znížiť dovoz odpadu na nulu
Čína v roku 2017 zakázala dovoz určitých druhov odpadu, pričom ich všeobecný dovoz klesol o 71 percent, avšak tento rok plánuje Peking znížiť dovoz odpadu na nulu, oznamuje ministerstvo ekológie a životného prostredia. Informuje o tom spravodajský... Čítať ďalej
22 | 01 | 2020 | Marek Molnár