Surovú stravu uznali ako jeden z liekov na rakovinu
20 | 01 | 2020 I Karolína Kristínová

Holandsko uznalo surovú stravu ako oficiálny liek na rakovinu. Na rozdiel od spracovanej vytvára v ľudskom tele zásadité prostredie. A v tom sa rakovinové bunky nedokážu rozvíjať. Uviedol portál Fithacker.co.


Slávny holandský lekár Cornelius Moerman bojoval s rakovinou mnoho desaťročí. Napokon zomrel v roku 1988 až vo veku 95 rokov. Svoje metódy liečby rakoviny vyvinul na základe vyvrátenia základných klasických princípov protirakovinovej medicíny.


Moermanovu teóriu uznalo ešte v roku 1987 holandské ministerstvo zdravotníctva po prekvapivom uzdravení množstva pacientov. Tým už oficiálna medicína nedávala šancu.


Štátna komisia jasne zaznamenala vyliečenie 115 ľudí zo 150 pacientov s rakovinou. Zvyšku sa významne uľavilo. Moerman získal veľkú podporu aj od laureátov Nobelovej, Linusa PaulingaGerharda Domaka. Obaja ocenili jeho metódu ako „veľký prielom pri riešení problému rakoviny“.


Moermanova strava na liečenie rakoviny nie je úplne surová. Je založená na čerstvej zelenine, ovocí a prírodných šťavách. Zahŕňa ale tiež obilniny. Chlieb, celozrnné cestoviny, neleštenú ryžu a mliečne výrobky.


Príčina rakoviny je aj oficiálnej medicíne a vede roky dobre známa. Je to prekyslenie ľudského organizmu. Je hlavne následkom nezdravého životného štýlu. Ľudia totiž väčšinou jedia potraviny, ktoré v konečnom dôsledku podporujú vznik rakovinových buniek v ich telách.


Obranným mechanizmom ľudského tela je dobre fungujúci imunitný systém. A ten dokáže ochrániť nielen pred chrípkou, ale i rakovinou. A diéta zo surového jedla mu vie výrazne pomôcť.


Zakázať mäso, aby zachránili planétu? Švédska škôlka vykonáva povinný experiment „vegánska strava“
Švédske mestské centrum starostlivosti o deti, v ktorom sa nachádzajú batoľatá a deti vo veku od jedného do šiestich rokov, sa chystá odstrániť všetky jedlá z mäsa z jedálničku ako súčasť „experimentu“ - všetko preto, aby sa naša planéta stala... Čítať ďalej
31 | 10 | 2019 | Marek Molnár