Chlapec zastrelil 4 členov svojej rodiny
19 | 01 | 2020 I Marek Molnár

Štyria členovia tej istej rodiny boli zastrelení rodinným príslušníkom vo svojom dome v štáte Utah, piaty člen rodiny bol pri streľbe zranený, prehlásila miestna polícia. Informuje o tom spravodajská agentúra CNN.


Starosta mesta Grantsville Brent Marshall v piatok večer povedal novinárom, že všetky obete a maloletý strelec, ktorý bol vzatý do väzby, sú príbuzní.

„Dnes večer tu došlo k nešťastnej tragédii. A som si istý, že bude trvať niekoľko dní alebo aj dlhšie, kým sa prenesiem cez to, čo sa tu vlastne stalo,“ prehlásil Marshall.

"Je to znepokojujúce. Je to zvyčajne veľmi pokojné okolie,“ dodal starosta mesta Grantsville.

Policajtka Rhonda Fieldsová uviedla, že k streľbe došlo okolo 19:00 v dome v meste Grantsville. Keď prišli policajti na miesto činu, našli dve mŕtve mladé dievčatá, mladého muža a dospelú ženu, ako aj piateho zraneného muža.

V súčasnosti čelí mladý chlapec až 10 obvineniam, z ktorých najzávažnejšou je vražda. Úrady odmietli poskytnúť ďalšie podrobnosti.

Podľa NBC News je zranená obeť v stabilnom stave a očakáva sa, že prežije.

Pri bombovom útoku na Turkov v Somálsku zomrelo najmenej 7 ľudí (VIDEO+FOTO)
Bombový útok zameraný na skupinu tureckých robotníkov v meste Afgoye, mal za následok smrť najmenej 7 ľudí. Informuje o tom spravodajská agentúra Aljazeera. Čítať ďalej
18 | 01 | 2020 | Marek Molnár