Hviezda filmu Rýchlo a zbesilo "The Rock" prežíva smútok: Smrť milovaného otca ho dostala na kolená
18 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Herec Dwayne Johnson (47), ktorý sa preslávil ako wrestler pod prezývkou The Rock, teraz prežíva hrozný smútok. Jeho milovaný otec Rocky Johnson († 75), ktorý svojho syna priviedol k zápaseniu, zosnul.


Otec herca Dwaynea Johnsona, ktorého si diváci určite vybavia v remake komédií Jumanji, alebo Rýchlo a zbesilo: Hobbs a Shaw alebo Kráľ Škorpión, je mŕtvy. Bolo mu 75 rokov. Túto smutnú správu ako prvá zverejnila na svojich webových stránkach World Wrestling Entertainment, najväčšia americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá hlavne profesionálnym wrestlingom. Zdieľala ju práve kvôli tomu, že Rocky Johnson, čo prišiel na tento svet ako Wayde Douglas Bowles, patril medzi najznámejších černošských zápasníkov. Jeho "umeleckým menom", pod ktorým vystupoval, bolo Soul Man.

V roku 1970 sa Rocky oženil so svojou druhou manželkou Atou, ktorá pochádzala zo slávnej zápasnícke rodiny z ostrova Samoa. O dva roky neskôr sa im narodil syn Dwayne, ktorý tak zdedil zápasnícke gény z oboch strán. Najprv síce v ringu používal rovnaké meno ako jeho otec a dedo, čoskoro však prešiel na údernejšiu variantu The Rock. A toto označenie mu už zostalo. Kým ale syn rozbehol úspešnú filmovú kariéru v Hollywoode, pohľadná tvár (magazínu People bol dokonca zvolený najviac sexy mužom planéty) a pohybové nadanie sa mu napokon stalo cestičkou, ako sa dostať na strieborné plátno, jeho otec odišiel z ringu do dôchodku až v roku 1991.

V roku 2008 bol potom Rocky Johnson slávnostne uvedený do zápasníckej Siene slávy. Wrestling ochotne vymenil za papuče a stal sa dedkom na plný úväzok: Len vďaka Dwayneovi mal tri vnúčatá. Sám Dwayne Johnson sa zatiaľ ku úmrtiu milovaného otca nevyjadril, však možno očakávať, že sa vďaka sociálnej sieti čoskoro podelí so svojimi fanúšikmi o svoje pocity a spomienky. Na Instagrame totiž platí medzi veľmi aktívne (a vplyvné) osobnosti, čo zdieľajú s follower kadejaké drobnosti a čriepky zo svojho súkromia. Zatiaľ je však bolesť zo straty rodiča, ktorý ho podporoval v kariére, podľa všetkého príliš veľká.

Princ Harry ranil všetkých Britov! Meghan pravdepodobne nadobro odišla z krajiny
Na rozdiel od manželky zostáva princ vo Veľkej Británii a dokonca naďalej pracuje v mene kráľovnej a celej monarchie. Včera mu ale nechali zahrať pieseň, ktorej slová ranili všetkých Britov. Čítať ďalej
17 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová