Hollywoodske zápletky: Jennifer Aniston sa rozišla s DiCapriom kvôli Johnny Deppovi ?!
18 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Hollywoodske hviezdy si k sebe často nájdu cestu. Príkladom za všetky môže byť Angelina Jolie a Brad Pitt. Prekvapivo tak mal byť ďalším slávnym párom Jennifer Aniston a Johnny Depp.


Mal byť preto, že rovnako rýchlo ako začal, mal ich románik aj skončiť. Tvrdí to rad zahraničných serverov a magazínov, napríklad časopis Globe, ktorý priniesol článok o tom, ako Jennifer Aniston zlomila srdce Johnny Deppovi.

Magazín People pre zmenu tvrdil, že k ich vzťahu ani nedošlo. Depp vraj síce záujem mal, ale Aniston nie. Nemala na neho hlavne čas, sústredila sa totiž na prácu.

Woman 's Day zašiel asi najďalej a tvrdil, že Aniston chodila s Leonardom DiCapriom, potom sa s ním ale rozišla a začala si románik práve s Deppom.

Ako sa ale ukázalo, pravda leží úplne inde. V skutočnosti totiž medzi oboma nielen že nikdy nič nebolo, ale ani nemalo byť. S odkazom na hovorcu Aniston to uviedol server Gossip Cop.

Ten tvrdí, že zvesti o romániku s DiCapriom vznikli po tom, čo sa herečka zúčastnila 44. narodenín herca v Los Angeles. Špekulácie o Deppovi potom vyvrátila sama v relácii The Howard Stern Showo.

Žena dostala 25 rokov väzenia za vraždu manžela s očnými kvapkami
Žena z Južnej Karolíny bola vo štvrtok odsúdená na 25 rokov po tom, čo priznala, že otrávila svojho manžela očnými kvapkami. Čítať ďalej
18 | 01 | 2020 | Marek Molnár