Prečo treba byť pri selfie opatrný. Vysvetľujú parapsychológovia
15 | 01 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

Odborníci sa zhodujú, že v roku 2020 je lepšie robiť čo najmenej selfie. Uviedol Moskovský komsomolec.


Symbolom roku 2020 je biela krysa. Okrem opatrnosti, intuície a životaschopnosti je s ňou spojená i tvrdosť ako symbol bielej farby. Čo sa spája i s rešpektom. Odborníci sa zhodujú, že v roku 2020 je múdrejšie robiť čo najmenej selfie.


Čo má biela krysa „proti selfie“ zisťoval Moskovský komsomolec:



Isolda (energetický terapeut)

„Podľa starovekého učenia je biela farba symbolom čistoty i prázdnoty. V dobrom slova zmysle je základom pre stvorenie. Preto by tento základ nemal byť naplnený zbytočnými vecami. A selfie zvykne byť len také „prázdno“. Vo svojej podstate len akoby energetický dvojník človeka. A ten čerpá energiu z pôvodcu fotografie.


Selfie je pre človeka nebezpečná vždy. A v tomto roku predovšetkým. Pretože mu prevláda biela farba. Tisíce ľudí, vrátane vašich neprajníkov, môžu vidieť vaše fotografie. Pôsobiť na fotografiu, ktorú ste urobili sami, je omnoho jednoduchšie, ako na váš obrázok, ktorý urobil niekto iný. Fotografia, ktorú urobil niekto iný, totiž nesie aj jeho energetický odtlačok. Preto je pre prípadného útočníka ťažšie, vám cez takú fotografiu ublížiť“.



Mehdi Ebrahimi Wafa(iránsky víťaz „Súboja parapsychológov)

„Prečo je práve selfie nebezpečné? Hlavne preto, že je urobené veľmi blízko vašich očí. Od staroveku ľudia verili, že oči sú zrkadlom duše. Toto je naše posvätné a najzraniteľnejšie miesto. Pri selfie sa človek pozerá priamo na objektív. Snaží sa zachytiť všetky svoje emócie. A práve v tej chvíli je najzraniteľnejší. Vďaka takej fotografii ho možno veľmi jednoducho ovládnuť“.



Ak sa nechcete úplne vzdať selfie, tu je návod, ako sa ochrániť.

Pozerajte mimo fotoaparátu. Pozerajte sa trochu bokom. Následne použite filtre a fotoshop. Tie trocha zakryjú prienik k vašej „prirodzenej podstate“.


Selfie fotografujte iba pravou rukou. Tie, ktoré sú robené ľavou rukou, sú zraniteľnejšie voči vonkajším vplyvom.


Pred zverejnením fotografií na sociálnych sieťach sa mentálne ochráňte. Možno tak urobiť pomocou energetického odkazu metódou automatického navrhovania. Stačí nahlas povedať: „Nikto mi nemôže ublížiť, pretože ma chráni, v čo verím“. Takto sa môžete ochrániť pred možným útokom obyčajného človeka. Na útok čierneho profesionála to ale nefunguje.


Ak máte podozrenie, že vaše selfie môže upútať pozornosť osoby, ktorá má špeciálne schopnosti a chce vám ublížiť, zvýšte účinok ochrany fotografie pomocou photoshopu. Upravte fotografiu. Napríklad do oblasti očí pridajte rušivú bodku.


Nikdy nezverejňujte selfie na internete skôr než o 24 hodín! Počas tejto doby si totiž váš obraz „oddýchne“ a už nebude tak zraniteľný pre vašich možných neprajníkov.



Miroslava Bush (psychoterapeut a parapsychológ)

Najnebezpečnejšie zo všetkých sú selfies detí. Odhalením fotografie dieťaťa ho robíte zraniteľným. V princípe je vlastne jedno, kto a ako, sa na fotografiu pozerá. Dieťa je tým zasiahnuté. Výsledkom môžu byť alergie, podráždenosť, zlý spánok či neočakávaná choroba.


Mnoho rodičov sa sťažuje, že deti sú „náhle“ nepokojné. Málo kto z nich si uvedomí, že im to spôsobili oni sami. Pretože ich fotografie uverejnili na internete. Naše babky múdro vraveli: „Niekto sa pozrel zlým okom“. Dnes je to v vlastne omnoho jednoduchšie. Na internete je dosť fotografií a nie je treba prísť blízko k vášmu dieťaťu. Odporúčanie znie: „V žiadnom prípade nedávajte fotografie svojich detí na internet predtým, než sú dospelé“.


Problémy s energetickými útokmi zvyknú mať hlavne celebrity. Hoci sami majú silnú životnú energiu. Okrem toho sa snažia chrániť seba a svoje fotografie talizmanmi a amuletmi. Napriek tomu trpia „ťažko vysvetliteľnými“ zdravotnými problémami.


Každý špecialista na energetické pole človeka vám povie: „Ak chcete pôsobiť na človeka na diaľku, stačí vám jeho detailný obraz. A na to je vlastnoručne urobená fotografia ako stvorená. Pri selfie vlastne človek ukáže to, ako vidí sám seba. A tým urobí „polovičnú prácu“ pre svojho možného protivníka. Ak teda chcete byť na diaľku ovplyvniteľní, robte si i naďalej selfie“.


Úplne vás po zverejnení selfie neochráni takmer nič. Fotografie, na ktorých sú vaše oči jasne viditeľné, vám môžu s akoukoľvek ochranou spôsobiť problémy! Slnečné okuliare trocha chránia, ale málo. Skúsený špecialista je schopný preniknúť do vašej podstaty aj cez ne.


Čo sa týka selfie, predsa len existuje jedna konštruktívna správa. Keď na internete zverejníte fotografiu veľmi chorého človeka a požiadate o modlitbu, kolektívne želania modliacich skutočne môžu zlepšiť jeho stav!


Čo len potvrdzuje, že fotografia zverejnená ma internete, na ktorej vidieť oči, je na diaľku ovplyvniteľná.