Hurá, už ich ukázala! Andrea Pomeje predviedla nové silikóny aj s bradavkami
08 | 01 | 2020 I Dominik SImon

Už dva mesiace sa DJka Andrea Pomeje (31) teší z nových silikónových pŕs. Radosť z nich má nepochybne aj jej partner Peter (38) a teraz aj fanúšikovia, ktorým ich v podstate v plnej paráde predviedla v sexi priesvitnej podprsenke! Píše portál Blesk.cz .


Bude to znieť možno trochu nepatrične, ale od chvíle, kedy v živote Andrey Pomeje konečne nastal vytúžený pokoj, ktorý jej bol dopriaty bohužiaľ až so smrťou producenta a manžela Jiřího Pomeje († 54), vyzerá známa DJka čím ďalej tým lepšie. Nová láska a menšie starosti jej rozhodne svedčia.

Navyše svoju krásu začiatkom novembra "vytunila" novým a krajším dekoltom, ktorého operácia bola potrebná nielen z estetického hľadiska, ale predovšetkým zo zdravotného. Andrea vplyvom zlej pooperačnej rekonvalescencie mala silikóny neprirodzene stvrdnuté a jeden dokonca úplne otočený! Teraz si už ale užíva nové krásne prsia, a tak prečo sa s nimi nepochváliť ...

Na svojom profile zverejnila fotku len v bielej krajkovanej podprsenke, cez ktorú jej viditeľne presvitajú bradavky. Áno, v dnešnej dobe nič pohoršujúce ani zvláštne, avšak aj tak sa lačným fanúšikom zavďačila viac než dosť a tí sa nemohli na jej vylepšené krivky vynadívať.



"Dúfam, že má Pedritko doma aspon kalašnikov, tu s týmito perverzákmi," napísala jedna z fanúšičiek trefnú poznámku na komentáre nasledujúceho znenia: "Človiečik si Hned' spraví očko," znie jedna z podivných pochvál. "Fíha, to sú panorámy!" Rozplýva sa ďalší.

"By ma zaujímalo, ako dlho vám vydrží tá podprdu, keď naproti stojí Pedritko ??? Mne spadol mobil na zem z toho. Našťastie mám odolný telefón, no pristane Vám to fest! "Nešetrili fanúšikovia chválou na Andreina krásu, ktorú však dennodenne sama pohľadná brunetka zbytočne kazí v instastories filtrom, ktorý namiesto toho, aby ľudí naozaj skrášľoval, robí z ich tvárí a hláv podivné mimozemské bytosti. Prirodzenosť ako by bola na Instagrame už neslušné slovo, škoda!

Valentínske vábenie podľa Rihanny: necudný anjel (VIDEO)
Ešte sme sa ani nestačili poriadne spamätať z vianočných sviatkov a osláv nového roka, po ktorých mnohí sotva dopnú nohavice, ale speváčka Rihanna (31) sa už odvážne vystavuje v spodnom prádielku. Čítať ďalej
06 | 01 | 2020 | Dominik Simon